"Hjärtats tankar & funderingar"

När katten är borta dansar råttorna på bordet...


Jag har i ett tidigare inlägg tagit upp frågan om hur mycket man bör berätta om sig själv i en blogg (se "Öppen som en bok..."). Själv anser jag att det är upp till var och en. Jag har hitintills inte haft några problem med att berätta allt, men idag när jag var hos frisören så fick jag mig en tankeställare...

Hon berättade att personer som hade bloggat om att de skulle åka på semester hade haft inbrott. Det visade sig att tjuvarna hade läst bloggen och sett vilka datum de skulle vara bortresta. Så har jag aldrig tänkt, men tycker att det var en bra tankeställare. Därför vill jag nu dela med mig av detta tips till Er. Så kom ihåg, skriv aldrig mellan vilka datum Ni skall resa bort på Er blogg!

Kram Milla

 

 

 

 

 

Inlagt 2010-05-12 19:13 | Läst 3793 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Det är något som jag varit ytterst noggrann med att undvika. Det gäller i alla offentliga uttalanden och inlägg. Som alltid finns det saker som kan vara viktigt att hålla för sig själv. Jag har saker som jag skulle vilja spy ur mig men valt att undvika göra offentligt pga att det förmodligen skulle gå rätt över huvudet på vederbörande.

mvh/Ove
Svar från Trullan 2010-05-13 11:02
Jag är nog lite för blåögd och naiv ;o)
Tack för Ditt inlägg Ove!
Mvh Milla
Nej jag tror inte du är var sig naiv eller blåögd :) Vi har bara olika tolerans för vad man vill dela med oss, och det kallas för personlighet :)

Ha en skön dag (för här hemma regnar det blähh)

mvh/Ove
Svar från Trullan 2010-05-13 17:40
Hallå Ove!
Det har regnat här också, men nu
skall jag snart ta en promenad :o)
Ha det bra!
Mvh Milla
Ja det finns vissa saker som kan vara dumt att berätta, har man en utåtriktad personlighet så gäller det att tänka efter och värdera vad som man verkligen kan berätta eller ej.
Kram
Svar från Trullan 2010-05-13 17:39
Jo, precis :o)
Tack för inlägget Anders.
Kram Milla