"Hjärtats tankar & funderingar"

Narkolepsi...

Jag funderar på om jag lider av någon mildare form av narkolepsi?

Nu kommer jag "tjata" om min medicin igen och dess biverkningar, men det är sedan jag började med Fluoxetin som min trötthet har ökat markant.

Jag vill påpeka att jag inte är hypokondriker och att jag mår jättebra utöver denna extrema trötthet. En trötthet som jag inte anser är fullt normal.

Flera gånger i veckan somnar jag sittandes framför datorn, jag tvingas sova middag nästan dagligen och när jag var ute på promenad somnade jag nästan mitt i ett steg! Benen bara vek sig... Är det normalt???

Någon som har erfarenhet av narkolepsi? Berätta gärna!

Kram Milla

Foto: Camilla Thieme

Inlagt 2012-06-16 14:57 | Läst 4869 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Min dotter var på utredning för Narkolepsi för några veckor sen. Hon hade fått en lapp att fylla i med massor av frågor. Sen kollade läkaren på den o sa "nej du har inte narkolepsi, tröttheten är pga din kroniska trötthetssyndrom". Hon var ute på 5 min ;). Kan kolla om hon har lappen med frågorna kvar. Då kunde vi scanna in den o maila dig så kan du checka lite själv.
Lena S 2012-06-17 11:52
Hon har det inte kvar. Men hon sa att det stått frågor om man ofta har sömnparalys och hallucinerar vid insomning: http://sv.wikipedia.org/wiki/S%C3%B6mnparalys det brukade ingå i någon variant iaf. Du får googla på narkolepsi o se om du hittar mer. // Lena
Svar från Trullan 2013-09-21 12:45
Skall göra det, tack!
Kram!