"Hjärtats tankar & funderingar"

Nästan godkänt Extrafilm...

 

Jag skrev i ett tidigare blogginlägg att jag var missnöjd med utskrifterna som jag beställde hos Extrafilm. Jag fick nämligen en vit kant längs med hela vänstersidan på alla fotografier. När jag skrev till Extrafilm och förklarade hur det låg till, lät det som de ville ge mig "skulden" för att bilderna var fel. Men jag visste till 110% att jag hade gjort rätt och det syntes tydligt att det var bilderna som var "fel skurna". Efter några mail lovade de mig dock att göra om alla foton och idag fick jag hem dem i brevlådan...

Denna gång var alla bilderna utom tre rätt, av de nitton bilder jag hade beställt (13x18 cm). Funderar på att maila dem igen. Jag brukar inte vara den som klagar, utan bara finna mig i allt. Men jag har köpt ett jättefint svart album som jag tänkte klistra in bilderna i och där syns den vita kanten väldigt väl :o( Visst kan man skära bilderna själv med en kniv, men jag är så fruktansvärt dålig på sådant. Hur skulle Du ha gjort? Berätta gärna!

Kram Milla

 


Inlagt 2010-12-01 17:09 | Läst 1699 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
Självklart ska man klaga om de inte levererat vad de lovat?
Jag förstår faktiskt inte folk som INTE klagar när något är fel?
Ett seriöst företag ser en reklamation som någonting positivt, en förbättringsmöjlighet.

Det var mina tankar för 50 öre (som ju alla vet är värdelös)
/Peter
Svar från Trullan 2010-12-02 09:22
Hihi, det vet Du väl att Dina tankar är värda en miljon ;o)
Lovar att klaga! ;o)
/Milla
Reklamera!
Du betalar för felfri vara.
Använder mig av extrafilm nån gång, senast en sv/canvas 90x60.
Blev oerhört bra, rena Crimson kvaliten.

Men du skall absolut reklamera.
Svar från Trullan 2010-12-02 09:21
Ok, då skriver jag ett mail till (så får vi se hur det går).
Vad roligt att Din Canvastavla blev bra (jag har bara
hört folk som är missnöjda med Extrafilm tidigare).
Tack för Ditt inlägg Tomas :o)
Mvh Milla