"Hjärtats tankar & funderingar"

Nyheter i PS CS5


Jag var lite nyfiken på vilka nyheter som finns i Photoshop CS5 och hittade några superbra filmsnuttar om detta på Moderskeppet.se

Så nu tänkte jag dela med mig av dessa filmsnuttar till Er som kanske också är intresserade? Moderskeppet är verkligen TOPPEN tycker jag :o)

Nu är det bara att börja samla pengar, så man kan köpa programmet om ca 40 år... ;o) Har Ni Photoshop CS5? Vad tycker Ni om det? Berätta gärna!

Kram Milla


Klicka på bilden nedan för att komma till första filmen om PS CS5:s nyheter:

På bilden ovan ser Ni Anders Jensen och Mattias Karlsson från Moderskeppet.se

 

 

Inlagt 2010-05-14 19:28 | Läst 3212 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
Man kan ladda ner en 30-dagars full testversion på Adobe. ( engelsk ).
Jag testade och avinstallerade efter två dagar.
Jodå, det är bra. Mycket bra med lite nytt som Content aware fill. Men jag vill helst ha svensk version och framförallt en ny dator som klarar av det. Min dual-core med 4 gb ram och 32-bitars Windows räcker helt enkelt inte till.
Bättre CPU, 64-bitars windows och så mycket ram man har råd att trycka i får komma först. Sen CS5 ( hur nu plånboken ska orka med det ???)
Så det blir till att fortsätta med Elements 8 ... ( som inte är fy skam det ).
Jag håller med Harald. Det är absolut lite segare än CS4. Jag kör imac 27" snow leopard, quad-core i5, 8gb ram och 64bitars. Men det är ändå segare än vad CS4 var.

Kör med test versionen så länge det går sen går jag nog tillbaka till CS4, jag ser inget direkt i CS5 an som skulle motivera 15'000:- Det enda jag verkligen skulle vilja är ACR 6,1 när lens correction filtret kommer och med bra profiler! Men det fixar Ptlens ändå i ett nafs.... Fast det skulle vara smidigare att ha det i ACR