"Hjärtats tankar & funderingar"

Sista gången...

 

Idag träffade jag min läkare på Ankaret för sista gången. Hon har nämligen fått ett nytt arbete på rättspsyk. Jag kommer att sakna henne jättemycket!

Varför är det alltid så att "alla" fantastiska människor som man möter försvinner på ett eller annat sätt? Jag gillar inte det...

För att visa min tacksamhet, gjorde jag en fototavla till henne :o) Hon har nämligen haft en stor del i mitt beslut att börja ta medicin mot min ångest. Jag tror att hon gillade min present, för hon blev alldeles rörd när jag gav henne tavlan.

Självklart kommer jag att få en ny läkare och hon (eller han) kanske är lika fantastisk, vem vet? ;o)

Kram Milla

 

Så här ser tavlan ut:

 

Och så här skrev jag:

Foto: Camilla Thieme

 

Inlagt 2011-04-29 21:14 | Läst 6761 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Förstår att hon blev rörd, så fint, vilken gest.

En del människor passerar ens liv för en kort stund för att beröra eller hjälpa eller något annat just i den stunden. Sedan är deras uppdrag slutfört. Så är det säkert med Maria. Hon har gjort det hon skulle för dig i ditt liv och du är nu redo för att gå vidare med någon annan som ger dig något nytt perspektiv.
Kram Lena
Svar från Trullan 2011-04-30 08:38
Tack rara Lena :o)
Det var väldigt klokt skrivet av Dig!
Kram Milla
Ja du... Utan att ha några som helst statistiska eller vetenskapliga bevis/underlag, så är jag helt övertygad om att det du har gjort för denna person i dennes yrkesgrupp, är synnerligen sällsynt och stort! Du är i sanningen en mycket speciell människan, positivt menat!! Din syn och attityd på och till livet samt människor runt omkring dig, samtidigt som du dras med diverse besvärligheter som säkert många andra hade brakat ihop fullständigt inför, är för en annan helt "obegripligt". Du har, oavsett om du själv är medveten om det eller ej, en överjävlig inre styrka (du anar inte hur träffande namnet är på din blogg...). Du har alla förutsättningar att med dina talanger inom foto, bildredigering, kreativitet, entusiasm och empati kunna köra eget inom flera olika områden!

/Oscar
Svar från Trullan 2011-04-30 08:39
Vad svarar jag på detta? Blir rörd...
Tack så hjärtligt Oscar.
/Milla
Fint Camilla...förstår att hon blev rörd.
Hoppas att du fåren lika bra läkare som du kan känna förtroende för.


mvh Annika
Svar från Trullan 2011-04-30 08:36
Det hoppas jag med :o) Jag bad Maria ge mig en läkare som hon själv tycker om ;o) Tack för Ditt inlägg Annika!
Mvh Milla