"Hjärtats tankar & funderingar"

Skansen


I måndags hade jag en sådan där bra dag. En dag nästan helt utan ångest och med väldigt lite värk i kroppen :o) Dessutom sken solen på en klarblå himmel och det var sådär perfekt varmt. Så jag, min man och Anders Ericsson åkte in till Skansen för att titta på djuren och självklart fotograferade vi dem också! :o)

Jag tror vi gick omkring där i sju timmar! Det var jättemysigt och inte alls mycket folk (kanske berodde det på att skolorna hade börjat efter sommarlovet).

Vi fastnade en lång stund hos lemurerna. De är verkligen  supersöta och väldigt nyfikna, men tyvärr också mycket svåra att fotografera... Jag lånade dessutom ut mitt teleobjektiv till Anders, så jag fick fotografera med mitt macro nästan hela tiden ;o)


Det gäller att komma riktigt nära...

Foto: Marko Thieme



Foto: Camilla Thieme


Foto: Camilla Thieme


Vi åt lunch utomhus i solen på ett mysigt café. Jag tog pannkakor med sylt och glass och Marko och Anders åt varsin cheesburgare. Hela tiden var jag noga med att täcka över min cola så att det inte skulle krypa ned någon geting i burken. När vi ätit färdigt gick vi vidare och jag som inte druckit klart tog med mig min läsk...

Vad tror Ni händer... Jo en geting har naturligtvis krupit ned i min burk och när jag skall dricka ur det sista så känner jag hur någonting sticker mig på insidan av läppen!!! Jag stönar och frustar och spottar som en tok och får ut getingen som hamnar i en colapöl på marken. Marko och Anders de märker ingenting, de står bara tio meter ifrån och fotograferar en tupp i lugn och ro. Jag blir alldeles chockad och går fram till dem och talar om vad som nyss har hänt. Anders kutar i väg till cafét där vi precis ätit och får ett par sockerbitar som jag lägger under läppen (skall tydligen dra ut giftet från taggen). Sedan går jag omkring med en "jätteprilla" under läppen samtidigt som sockret rinner ut ur munnen och kladdar ned min haka och kinder, vilken syn!


Så här snygg blev jag efter att getingen stuckit mig i läppen ;o) 


Foto: Anders Ericsson

Vad säger Ni, skall jag skaffa silikon i läpparna? ;o)


Inne på Akvariet hittade vi bland annat dessa snyggingar ;o)


Foto: Marko Thieme


Foto: Marko Thieme




Foto: Camilla Thieme


Här ytterligare ett par bilder (lite lustigt faktiskt, här åker man till Skansen och skall fotografera exotiska djur och så kommer man hem med bilder på en mås och en tupp ;o)

Foto: Camilla Thieme 


Foto: Camilla Thieme 



Foto: Camilla Thieme 


Bildredigering alla bilder: Camilla Thieme


På vägen hem stannade vi i Farsta centrum och åt på Burger King 0ch lite senare på kvällen trotsade jag min ångest ännu mer och åt kräftor :o)

Det är så skönt att kunna få sådana här dagar emellan allt elände :o)

Kram Milla



Inlagt 2010-08-26 10:59 | Läst 6096 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Blir glad att höra att du mår bra ibland. Jag tycker du gör helt rätt i att utnyttja de dagarna på bästa sätt.
Fina bilder.

Mvh
Maria
Svar från Trullan 2010-08-26 11:54
Tack Maria! Vad gullig Du är :o)
Idag är tyvärr en väldigt dålig dag :o(
Har ångest och mår jätteilla...
Har några riktigt tuffa dagar framför mig.
Mvh Milla
Det var en härlig dag! Det var åratal sedan jag var på Skansen, tack så mycket för lånet av objektivet, hoppas det blev någon bra bild i alla fall ;) Getingarna är sköna djur, dem är så där lagom stingsliga ;) Det är aldrig kul att bli stucken, men visst hjälpte sockret bra, men det är viktigt att man får det inom ett par minuter! Tråkigt att du mår dåligt idag, men du vet örnen ;)
Kram Anders

Ps Fina bilder blev det! Ds
Svar från Trullan 2010-08-26 21:42
Ja, det var det verkligen :o)
Ingen aning om sockret hjälpte...
(Har ju inte provat utan ;o) Hahaha...
Tack för Din härliga kommentar Anders!
Roligt att Du gillar bilderna :o)
Hoppas Du också fick fina bilder!
Kram Milla