"Hjärtats tankar & funderingar"

Tack för den SMHI...

Molnfritt och bara sol, det hade SMHI lovat att tisdagskvällen på Rindö i Stockholms skärgård skulle erbjuda. Kolsvart himmel, spöregn och åska vad var det blev...

Min man skulle fotografera ett par båtar på Waxholm och lockade med en härlig sommarkväll på Rindö. Toppen tänkte jag, packade ner kameran och gjorde en pastasallad med ost och skinka.

Hela vägen dit sken solen, men precis när vi kom fram och skulle duka upp vår pick-nick mulnade det på och efter bara en kort stund öppnade sig himlen och regnet fullkomligt öste ned!

Vi fick sitta i bilen en bra stund innan det slutade regna. Jag passade på att fotografera ovädret inifrån kupén samt några droppar på glastaket ;o)


Foto: Camilla Thieme

Så klarnade det tillslut upp, men det var fortfarande väldigt ruggigt ute, så jag hade på mig både jeans, linne, tröja, jacka och regnställ! Tack och lov hann vi äta färdigt innan nästa skur. Jag lyckades till och med ta ett par foton på Picasso.

Foto: Camilla Thieme

När vi hade tagit färjan tillbaka vill Värmdö klarnade det naturligtvis upp igen och så hade vi sol hela vägen hem... Man kan verkligen inte lita på SMHI ;o)

Kram Milla


Inlagt 2011-06-24 10:10 | Läst 1645 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Därav att vi i söder ( Skåne ) förlitar oss mer på DMI. Danska motsvarigheten till SMHI och deras prognoser stämmer bättre för oss i söder.
Men lite regn behövs ibland och ovan molnen är himlen alltid blå ...

Ha en riktigt trevlig Midsommarkväll :-)
Svar från Trullan 2011-06-25 11:31
DMI kanske fungerar i Stockholm med ;o)
Trevlig Midsommar Harald!
Mvh Milla