"Hjärtats tankar & funderingar"

Vad var det som hände?


I går morse när jag satt på toaletten blev jag plötsligt jättesjuk! På bara några sekunder blev jag kallsvettig över hela kroppen och kände mig fruktansvärt svag. Jag orkade inte hålla överkroppen uppe, utan föll ihop över badkarskanten. Dubbelvikt låg jag där och välkomnade varje centimeter av den kalla badkarskanten mot min nakna, stekheta hud.

Jag mådde inte direkt illa, men trots detta funderade jag på om jag hade blivit magsjuk? Efter en stund lyckades jag i alla fall lägga mig ned på badrumsgolvet. Ibland fick jag "menssmärtor" i buken, trots att det inte var den tiden i månaden... Jag blev liggandes kanske en halvtimme innan jag mådde så pass bra att jag kunde ta mig ut till soffan. Väl framme på soffan somnade jag som en stock.

När jag vaknade var jag fortfarande väldigt trött och svag, men hade konstigt nog igen feber.

Nu undrar jag vad detta kan ha varit för "anfall". Ett tag trodde jag att jag höll på att få missfall, men så kom jag på att man är tvungen att ha sex för att bli gravid, så den tanken kunde jag snabbt avfärda...

Jag har ätit väldigt dåligt (lite) den senaste veckan och dagen innan detta hände åt jag ingen lagad mat alls, utan levde på två smörgåsar och några taco chips. Kanske hade jag näringsbrist eller blodsockerfall? Jag har heller inte druckit tillräckligt med vatten den senaste tiden (och typ hela livet innan dess).

Har Du drabbats av något liknande någon gång? Vad tror Du det kan ha varit? Berätta gärna!

Kram Milla

Foto: Camilla Thieme

OBS! Mobilkamera (HTC Incredible S)


Ps. I morse hände samma sak, dock inte lika intensivt och denna gång fick jag smärtor i ryggen istället för i magen. Skumt, orolig. Ds.

Inlagt 2012-07-27 09:05 | Läst 3702 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Jag är inte medicinskt bevandrad på något vis, men jag undrar om det kanske kan vara ett njurstensanfall. Jag genomgick ett antal svåra anfall (med två ambulansfärder som extra lök på laxen) och vad jag har förstått är det inte ovanligt att smärtan "färdas" även till ryggen. Kanske värt att du kollar upp med en njurröntgen.
Det låter ju inte bra!
Du har inte funderat på att kontakta vårdcentralen? Eller akuten?
I stället för att "lita" på mer eller mindre kvalificerade gissningar här på bloggen?

Mitt råd är att GENAST kontakta lämplig vårdinstans!