"Hjärtats tankar & funderingar"

VILKEN JÄKLA SMÄLL...

En olycka händer så lätt...

I måndags ställde jag en skåpslucka i köket öppen undertiden jag tog fram ett recept ur en pärm. När jag sedan gick ett par steg, först med huvudet nedåt och sedan tittade upp... Så PANG!!! Jag gick rätt in i skåpsluckan. Det svartnade för ögonen och så föll jag handlöst baklänges på köksgolvet.

Det gjorde konstigt nog inte så förskräckligt ont, jag var mest rädd för att näsan hade spräckts och kände efter att den var hel. Det var den tack och lov och jag blödde inte ens näsblod :o)

Min man kom inrusande i köket och frågade vad som hade hänt. Han har själv slagit huvudet i köksluckor som jag lämnat öppna tidigare, så nu fick jag lova att aldrig låta de stå öppna mer.

Sedan tänkte jag inte så mycket mer på detta förrän på tisdag morgon när jag gick förbi en spegel och såg min arm... Jösses vilket blåmärke jag hade fått!!! Jag kan inte tänka mig annat än att det måste kommit när jag ramlade i köket kvällen innan. Men eftersom jag slog i både näsan och pannan då tänkte jag nog inte på att armen kanske ömmade? Jag har visserligen ett antal blåmärken på benen efter min senaste fotosession när jag låg fem timmar på backen och fotograferade vitsippor och Picasso. Men jag kan inte tänka mig att jag skulle fått blåmärket på armen då. Vad tror Du?

Var rädda om Er!

Kram Milla

Kolla vilka blåmärken jag fick på armen!!!

Foto: Marko Thieme

Inlagt 2011-05-11 22:38 | Läst 3536 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Ja det där är så lätt hänt, skönt att det gick så bra som det gjorde i alla fall! Men vilken syn det mäste ha varit och sett det....;) Men det var riktigt rejäla blåmärken du hade fått, det var inte bra dock. Ta det lugnt och se till alla luckor i framtiden....;)

Kram Anders
Svar från Trullan 2011-05-27 10:00
Du var ju till och med där, men missade precis när det smällde!
Kram Milla