Vansinnesnivå

Kameror och en selfie

Känns ibland som om det här med kamerautrustning tar lite för stor plats i FS. Men jag ska ju inte säga något: har alldeles för dyr kamerautrustning hemma.

Därför kom jag på mig själv med att upptäcka att det var en kamera jag inte använt på över ett år som jag nog borde damma av. Det här året har jag ju varit lite upptagen av Sony RX100V eftersom den är så liten. Den är ok och egentligen är väl inte alltid bildkvalitet det viktigaste, utan att man har en kamera med sig när motiven dyker upp.. Lätt att säga...

Den här kameran slår ändå Sonyn i bildkvalitet. Sedan är det ju så att man har den kamera man har med sig (som sagt), och är den liten är det ju en fördel.  Nu är den här kameran inte så mycket större än Sonyn, men den har ett fast objektiv. Kan vara en nackdel ibland, men en fördel när det gäller kvalitet. Får nog ta med den på nästa semesterresa.

Som sagt: Selfie. Eftersom det är 35 mm (ekvivalent med småbildsformat - men det här är inte småbild) så förstår ni att den här bilden är rejält beskuren. Jag höll min vänsterhand så långt ut jag kunde.

Ja, det är inte den här kameran ;-) Fast den är ju inte så mycket större den.... En helt annan historia skulle jag säga.

Och en helt annan kamera.

/T

Postat 2020-01-01 22:47 | Läst 790 ggr. | Permalink | Kommentarer (2) | Kommentera