Karnevalen i Uppsala

Ja, så var jag då på Karnevalen. Jag är inte en fotograf som har serietagning påslagen på kameran - använder det aldrig. Kanske man borde, men men... Mycket rörliga motiv och det är inte alltid jag (och kameran) hittar den perfekta skärpan. Fast jag har börjat släppa det där nu - det är inte det enda kriteriet på en bra bild. På sjuttiotalet kallade vi det: "skorpafrossas" - lätt att bli drabbad av det...;-)

Inlevelse

Balans och rytmik

Blågula färger..(!)

Grönt

Mer åt det röda hållet...

Mer grönt.

En annan bild som inte har med det här att göra (förutom att alla de här bilderna avbildar kvinnor..) men som jag skannade in nu och som är från 70-talet...!!

Ja, det var väl allt (för den här gången).

/Tomas

Inlagt 2017-05-24 22:27 | Läst 959 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Fina bilder! Men det måste vara jobbigt för dansarna att dansa på gatsten. Nu i helgen äger Sveriges största och äldsta karneval rum; Hammarkullekarnevalen i Göteborg.Här kan du se massor av bilder från den: www.karneval.se. Kom gärna hit!
Svar från TomasKronberg 2017-05-24 23:21
Tack, själv tycker jag den sista bilden är bäst. Tog jag bättre bilder förr? Man undrar ju.

Kanske jobbigt att dansa på gatsten - jag vet inte för jag är ju inte någon dansare. Å andra sidan är det inte gatsten överallt.

Tyvärr är jag upptagen i helgen och Göteborg är ju en bit från Uppsala, men annars hade jag kanske kommit. Ska kolla bilderna.

/Tomas