Här kommer det att finnas mycket bilder, hoppas jag:)

Fotoåret 2022

I år har jag fotograferat mindre än vad jag brukar, jag har inte riktigt  haft ork eller lust till att fotografera. Ibland blir det så, man kan inte vara på topp jämnt:)

Januari tog jag en promenad på isen för att få se hur landskapet ser ut från sjön. Eftersom det inte var någon snö på isen så upptäckte jag vackra infrusna luftbubblor, så promenaden blev mest att jag kröp på isen, sopade bort skräp och försökte hitta en bra fotovinkel. 

I februari är en bild som jag tog när min man körde igen en tunnel.

I mars är skatan igång med sitt stora bo som finns i en gammal pil.

I april såg vi den här älgkalven på väg hem från stugan, jag kunde "veva" ner fönstret och ta några bilder.

Maj är en månad då jag gärna kryper omkring bland vackra blommar för att leta efter motiv. Det är kul när man hittar en liten spindel på en blomma.

I juni åkte vi på en tur till Kristinehamn, där var vi till perlagonmuseumet i Niklasdamm. Gillar man pelargoner så åk dit om ni är i närheten. Här är en bild på ett liten fall vid dammen.

I juli var det invigning av en Wakeboard bana på Eskilstunaån

Augusti var vi till flyguppvisning i Uppsala. Jag var tveksam om jag skulle följa med, jag tyckte inte att det lät intressant. Men det var kul att fotografera alla dessa flygplan och helikoptrar. 

September då blir det en ICM bild, jag håller på all lära mig att få den rätta känslan på rörelsen med kameran. Jag är inte riktigt nöjd ännu men det går framåt. En bild på klosterkyrka.

I oktober åkte vi till Hälleskogsbrännan, jag var där första gången 2016, det var 2 år efter branden. Jag har velat åkt tillbaka i flera år, så nu blev det äntligen av.

I November får bli en bild på Stillhetens Kapell på S:t Eskils Kyrkogård.

På julaftonsmorgonen tog jag en promenad i Naturreservatet Kronskogen- Stenby äng. Det blev en bild på örnbräken. 

När man gör en sådan här sammanställning över året, då ser man verkligen hur året blev. Jag har varit väldigt ojämn på hur mycket jag har fotograferat. Vissa månader var det svårt att välja bild medans andra fanns det inte mycket att välja på. Men jag inser att jag har fotograferat mer än vad jag trodde.

Inlagt 2023-01-04 20:16 | Läst 862 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Riktigt fint och varierande set du plockat ihop från fjolårets bildskörd.

Tommy S.
Svar från Mari Lidström 2023-01-07 09:05
Tack så mycket. Ha en bra helg! Mari