Här kommer det att finnas mycket bilder, hoppas jag:)

Jag är ett klantarsel!!

Igår så slängde jag min mobil i soporna.........

Det hela började med att min chef skickade hem mig 1/2 timme tidigare, jag fick jätte bråttom att packa ihop mina saker och bege mig hem. När jag varit hemma i en timme upptäckte jag att mobilen var borta, jag började leta överallt men kunde inte hitta den, min tanke var att jag måste ha glömt den på jobbet så jag åkte dit och letade överallt, men ingen mobil:(( Det vara bara att åka hem och spärra simkortet.

Imorse när jag vaknade så kom jag ihåg att jag slängde sopor precis innan jag lämnade jobbet och jag brukar alltid hålla mobilen i handen tills jag hämtat min handväska i ett låst skåp, på vägen dit slängde jag soporna och mobilen som jag hade i samma hand. Jag hoppade snabbt i kläderna och åkte till jobbet igen för att nu dyka ner i soporna men döm av min förvåning, man hade tömt sopptunnan, där låg bara 3 st soppåsar.

Jag blir så trött på mig själv, har bara haft den här mobilen i 1 år och mobilen innan den höll bara i 1/2 år. Jag gillar inte att slänga ut pengar på nya mobiler hela tiden. Så nu har jag plockat fram en gammal trotjänare som aldrig går sönder, man kan tappade nästan hur många gånger som helst men det viktigaste  fungerar fortfarande på den. Jag kommer inte att köpa en ny mobil utan kommer ha min gamla så länge den håller, får bara hoppas att jag inte slänger den i soporna:)

Den här trontjänaren, W800i, har jag haft väldigt länge och även min man och en kompis har en likadan. Deras mobiler fungerar också fortfarande även om dom börjar bli lite slitna. Det är fortfarande orginalbatteri i dom.

På min fungerar inte kameran på men allt annat är helt, kameran har förmodligen gått sönder efter ett antal fall i golvet. Inköpt Juni 2006.

 

På min mans är det bara batteriluckan som lätt ramlar av men det har han lagat med silvertejp, annars funger allt på den:) Inköpt 2005.

 

 

Inlagt 2010-08-21 14:50 | Läst 3608 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Verkar inte som om det var din dag igår....
Ja det var riktigt klantigt gjort :( men du borde anmäla den som stulen för oftast så scannas ju soporna och kontrolleras manuellt efter gods som inte kan förbrännas osv. Då kan sopgubbarna hitta igen den där om du har tur. Det är iaf värt ett försök.

/ Magnus
Svar från Mari Lidström 2010-08-21 15:41
Tack för tipset, men vet inte om jag vill ha tillbaka den efter den har rullat omkring bland alla soporna.

/Mari
Hehe sant, det tänkte jag inte på. Men du kanske kan få en ny från Försäkringsbolaget då.. en ny som inte har legat i soporna. :)
Svar från Mari Lidström 2010-08-21 16:09
Ja det vore inte dumt, jag kan ju alltid göra ett försök.