Här kommer det att finnas mycket bilder, hoppas jag:)

Staden i dimman

Idag när jag vaknade var det dimma och den låg kvar hela dagen. När jag gick ut för att ta en promenad så upptäcker jag att träden var helt frostiga så det var bara att åtevända hem och hämta kameran. Det blev en ganska lång fotopromenad i ett lungt tempo istället.

Det blev "lite" bilder, men det är ju så vackert med frost och dimma.

Jag kan tala om att promenaden var på 9204 steg:) bra... eftersom jag är med i en stegtävling med mitt jobb.

Inlagt 2010-11-17 17:48 | Läst 4602 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
Tjusiga bilder!
Svar från Mari Lidström 2010-11-17 21:45
Tack så mycket!
När jag ser dina fina bilder så undrar jag varför jag är så slö med att gå ut med kameran här hemmavid. Vi hade också vit fin frost här i dag, men inte fotafe jag inte.
Svar från Mari Lidström 2010-11-17 21:51
Ibland är det svårt att ta sig ut med kameran, framför allt när det är kallt och grått. Jag är en frusen person som helst sitter inne den här årstiden, men som tur är lurar mitt fotointresse ut mig ibland och när man väl går ut så ångrar man sig aldrig.

Som tur är kommer det nya vackra dagar men nya fotochanser:)
Jag tyckte väl att det var något välbekant över dina bilder, fina frostiga skildringar vill jag lova hälsar en gammal Eskilstuna-bo. /Malin
Fantastiskt vackra bilder, du gjorde verkligen rätt som vände och hämtade kameran. Funderade själv på att gå ut men det blev inte av, ångrar det verkligen när jag ser dina bilder. 9204 steg, det var inte illa. Det visar hur nyttigt det är att fotografera ;-)
/Janne
Svar från Mari Lidström 2010-11-28 20:36
Ja... vi är nog "sportfotografer" och inte amatörfotografer:))