Här kommer det att finnas mycket bilder, hoppas jag:)

"Åksjuk" vid macrofotografering

Jag var ute och fotade med mitt macroobjektiv och blev "åksjuk av det", jag blev till slut tvungen att sluta och det satt i en stund efter jag kommit hem, men jag hann ta lite bilder ändå. Är den någon annan som blivit "åksjuk" vid macro fotografering?

Jag skulle fota någon fin bild till en broschyr som jag gör på jobbet men fick syn på dessa blommor och ägnade mesta tiden till dom, jag tycker om deras lite rufsiga utseende.

Det blev även bilder på "normala" blommor.

Inlagt 2013-09-08 18:48 | Läst 1584 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.
"Herregud vilken fotograf du är. Hur har jag undgått dina bilder - och vad var jag innan jag såg dem? Nu är jag mer fotoerfaren, jag lovar. Det här är ju så exklusiva bilder att jag aldrig sett maken. Du ger till och med blommor personligheter. Vilka uttryck mer än att bara vara "fina att se" … Förstår att du har att göra med den fotoblicken och kreativiteten. Hoppas många får se dina bilder. Mvh Jeanna"


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Nä aldrig åksjuk, men kvävd ;), Håller ofta andan vid makrofoto, troligen omedvetet och är det fler bilder i serie så får jag andnöd.

Fina bilder föresten. Ha det så gott/peter
kväd eller åksjuk, vet inte vilket som är bäst:) men man får offra sig för konsten. Kul att du gillade bilderna.

Ha det bra!
Mari
Stunsiga färger och visst är de läckra i sin tufsighet. Orange och grönt blir rätt bra ihop. Jag jobbar ofta vid mikroskop och det är rätt vanligt att personer som inte är vana vid det blir åksjuka, fullt normalt med anda ord (men jag tror att du kan öva bort det).
Hälsningar Lena
Svar från Mari Lidström 2013-09-09 19:05
Vad skönt att veta, då får jag hoppas att jag vänjer mig.

Hälsningar!
Mari
Herregud vilken fotograf du är. Hur har jag undgått dina bilder - och vad var jag innan jag såg dem? Nu är jag mer fotoerfaren, jag lovar. Det här är ju så exklusiva bilder att jag aldrig sett maken. Du ger till och med blommor personligheter. Vilka uttryck mer än att bara vara "fina att se" … Förstår att du har att göra med den fotoblicken och kreativiteten. Hoppas många får se dina bilder. Mvh Jeanna