Här kommer det att finnas mycket bilder, hoppas jag:)

Bortkopplad och avkopplad

Har nu varit på Åland i 1 1/5 vecka, där är lever vi ett enkelt liv utan internet, bara 3 st tv-kanaler och med utedass. Vantligvis hänger vi ganska mycket vid datorerna men upplevar att det är riktigt avkopplande att inte ha tillgång till internet, för att inte tala om tv, tänk vilka intressanta program som sänds i Kunskapskanalen men hemma försvinner den i mediabruset. Vi gillar att lyssna på Ålandsradion, den har ett lungt tempo med en hel del gamla låtar man nästan glömt bort. Det är så skönt att lyssna på nyheterna och det värsta som hänt är att en cykel blivit stulen och någon åkt fast för fortkörning... istället för alla våldsbrott hemma.

På kvällarna sitter vi samlade vid matbordet i köket och alla har tid att prata, till och med våran son sitter med oss, hemma är han nästa som fastväxt vid datorn. När man går till dasset får man se upp så att man inte krockar med något rådjur:) Det var en hona med sitt kid som kom varje kväll till trädgården, vilket både vi och våra katter uppskattade.

 

En Id som fångades på en av våra fiskeutflykter men den släpptes tillbaka.

 

En liten Tärnunge som jag nästan trampade på innan jag upptäckte den, inte undra på att tärnorna i luften lät så mycket.

 

Givetvis måste jag lägga upp bilder på min systers alpackor, jag gillar verkligen deras utseende, dom är så söta.

 

Kvällspromenad med min kusins hund Vippa, kolla in alla svarta prickar på bilden, det är flugor för vi promenerar i en kohage.

 

Vi var inte bara på landet och i kohagar utan vi besökte även Mariehamn och där sprang på dessa härliga Messersmiths.

Ha en skön sommar och glöm inte att koppla av.

Inlagt 2010-07-08 20:53 | Läst 4707 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Det var lite fina bilder på ditt vardagsliv.
/Kenneth
Roligt att du fått en avkopplande semester och fina bilder./Eino
Svar från Mari Lidström 2010-07-24 11:12
Det var jätte skönt, men tiden går så fort och nu jobbar jag igen.

/Mari