Här kommer det att finnas mycket bilder, hoppas jag:)

Burnt Out Punks

I lördags var jag på Burnt Out Punks show, det är ett gäng "galna" cirkusartister som gör en eldsprakande show till hårdrock www.burntoutpunks.com

Dom var fantstiskt duktiga och dom for runt i ett högt tempo, mellan eldtrixen så hade dom en hel del spex för sig. Man blev både fascinerad och fick skratta en hel del.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 Kul att du orkade titta på alla bilderna.

 

 

Inlagt 2009-08-31 16:52 | Läst 4547 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Klart jag orkade. Bra bilder.
/John-Erik
Hej!
Hela Nordic Fringe Festival var ett himla härligt arrangemang. Det var så mycket att se och uppleva. Vi hann inte med allt som vi hade hoppats på, men Burnt Out Punks hann vi uppleva på fredagen. Vilket ös det var! Hoppas de var lika intensiva på lördagen. De var verkligen en motvikt till Miss Li som vi lyssnade på tidigare under kvällen. :)
Vi avnjöt Klubb East 'n' Bul och Pugh Rogefeldt på torsdagen. Lördagen blev det mest Lokomotivet och programmet som bjöds på där. Söndagen blev det att hänga på Café Sylvia. Alla fyra festival-dagarna bjöd på ett gediget program som jag verkligen hoppas ska återkomma även nästa år. Den internationella matmarknaden blev inte billig att besöka heller...men jag har laddat upp med goda engelska sylter, marmelader och chutney, franska ostar, knippen med färsk vitlök som hade rökts och olika katalanska salami-korvar.
Och folk som kom utrustade med sina kameror drällde runt överallt. Himla trevligt. :))))
Dina bilder är riktigt härliga och återger känslan av fart och fläkt. Jag ångrar lite att jag inte tog med min kamera, men det var rätt härligt att bara få vara i gemytet på stan' och ta något glas vin utan en massa prylar att hålla reda på.
Det här jubileumsåret har Eskilstuna bjudit på så mycket, att det varit alldeles speciellt. Ett år som jag förmodligen kommer att både minnas med glädje och saknad när utbudet blir mindre och glesare igen.
Tack för att du visade dina bilder. :)
Vänligen
Nonno
Svar från Mari Lidström   2009-09-02 16:24
Håller med att det verkligen har varit ett bra arrangerat jubileumsår. På den internationella matmarknaden så fastnade jag både vid ostdisken och vid korvarna, visst gick åt en hel del pengar men nu har man mycket gott att ta fram till vinet, får hoppas att den återkommer nästa år. Jag var tveksam till att gå på Burnt Out Punks men min man övertalade mig, hans argument var "tänk vilka fina bilder du kan ta" jag är verkligen glad över att jag gick för deras show var jätte bra och det var kul att prova fotografera i en sån svår belysning.

Mvh
Mari