Här kommer det att finnas mycket bilder, hoppas jag:)

En bild till mormor

En vän till mig kom med en  önskan, en bild på sina 3 barn som deras mormor skulle få i julklapp. Det största problemet var att alla barnen inte riktigt var med på noterna men visst ville jag hjälpa henne, vi kunde ju alla fall göra ett försök.  Vännen kommer med sina barn och tonårstjejerna var inte precis så glada men den yngsta var helt överförtjust i att få stå i centrum framför kameran.

Vi började lite lätt med att ta bilder, tog pauser, skojade och försökte leka fram bra bilder. Efter tag så tinade tjejerna upp och tillslut så spexade alla framför kameran och vi fick både bra bilder till mormor och en hög roliga bilder.

Här är några av bilderna som tjejerna själva har lekt fram hur dom ska posera.

 

 

 

 

 

Inlagt 2009-11-18 23:14 | Läst 2966 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Blev ju jättefina bilder ju! Gillar särskilt den översta! Ja, att få människor att släppa loss lite kan vara en konst ibland, men tycker du lyckades bra!! Och den yngsta var ju en riktig linslus;) (2:an nedifrån supersnygg.)
/MB
Svar från Mari Lidström 2009-11-19 12:14
Tack så mycket! Jag gillar också den bilden bäst, men hon tycker verkligen om att bli fotograferad, hon poserar snällt på kalas och vid andra tillfällen när man behöver en bild. Skönt att ha en sån tjej i vänkretsen.

/Mari
Hej Mari!Bra bilder,har du tänkt på en sak hon den yngsta hennes ögon blev blå i en bild
mvh Rolf
Svar från Mari Lidström 2009-11-19 11:33
Kul att du gillar bilderna.

Den yngsta ögon är inte lätt dom är blågröna med brunt i mitten om jag bara ökar kontrasten så tar det bruna över men om jag går in och petar lite i ögat så kan man behålla lite av det blågröna, så jag har gjort på två sätt sen får mamman bestämma vilket som blir mest rätt, själv har jag upplevt henne som blåögd, det var nu jag upptäckte att hon har brunt i ögonen.

Kul att du var så uppmärksam.

/Mari