Här kommer det att finnas mycket bilder, hoppas jag:)

En eftermiddag i studion

Idag har tillbringat ett par timmar i studion med en vän och ett gäng katter. Vi försökte få till lite snygga bilder på katterna och några bilder med julstämning. Att fota katter är ett spännande projekt dom gör inte precis som man vill och vill man höja svårighets graden en aning så tar man med sig 4 st kattungar på 10 veckor. Men som tur är har vi båda två gott om tålamod! Med mycket lirkande och några hundra bilder senare så fick vi ett helt gäng med bilder som vi blev nöjda med.

 

Här är ett litet smakprov från dagen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Inlagt 2009-12-03 21:42 | Läst 2592 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Helt fantastiska bilder/bert
Svar från Mari Lidström 2009-12-03 22:36
Tack Bert! När man ser resultatet så var det vart allt jobb med fotograferingen och att leta fram kattungar som smet iväg i full fart, man blev helt svettig:))
Jädrans vad jag nyser men det kan det vara värt. Nova höll sig lugnare än vanligt i kväll, hon hade väl jämt göra med att nosa...
Svar från Mari Lidström 2009-12-03 23:51
Man får offra sig ibland för konsten:)) Jag har suttit vid datorn hela kvällen och redigerat bilder, det ingå väl i fotokursen:)

/Mari
Så söta :). Kul att de började leka med rekvisitan.

--Angelica
Svar från Mari Lidström 2009-12-03 23:52
Det var tur för då stannade dom på plats så pass länga att jag fick några kort innan det var dags att leta fram dom igen.

/Mari
Du verkligen lyckats med katt porträtten Mari, betydligt bättre än många bilder från fotograferna på kattutställningarna. Vågar jag gissa att vi kommer att få en djurfotograf i Eskilstuna?

Janne
Svar från Mari Lidström 2009-12-04 22:34
Oj.. nu blev jag lite generad.... men samtidigt glad att du tycker så. Jag har inga planer på det, känner mig trygg med stadig inkomst. För att lyckas ta bra kattbilder behöver man ha en skicklig assistent som förstår hur man vill att katten ska hålla blicken och huvudet. Mari"
Helt underbart söta katter och väldigt lyckade porträtt. Fint med de mörka bakgrunderna till. Och jag kan tänka mig att det gick ett antal mer eller mindre misslyckade bilder innan ni fick till dessa! :))
//Ulrika
Svar från Mari Lidström 2010-01-06 21:54
Japp jag tog nästan 500 bilder på dessa 7 katter. På lördag är det dags igen men då ska jag fota mina 2 vuxna katter, det blir mycket lugnare då, fast kanske inte lika roliga bilder.

/Mari