Här kommer det att finnas mycket bilder, hoppas jag:)

Fotoåret 2020

Efter varje år gör jag en liten tillbakablick över mitt fotoår, jag väljer en bild från varje månad.

Januari
Den här svartvita bilden på en talgoxe som jag fotograferat i Naturreservatet i Kronskogen tycker jag väldigt mycket om.

Februari
Är härlig dag ute i vår stuga.

Mars
Den här bilden är tagen med min iPhone på väg till jobbet. Det var en härlig dimma, jag var lite sen och jag ser två svanar simma på ån. Först tänkte jag strunta i det men sen så stannade jag och tog några bilder, jag är glad att jag valde svanarna istället för att komma i tid till jobbet.

April
Tjädern Torsen från naturreservatet Hedlandet.

Maj
Var jag på ugglesafari med Birdsafari Sweden, då fick jag se slaguggla, men jag valde bilden på svalan från det äventyret.

Juni
Jag tycker även om att fotografera djurlivet i våra små naturområden mitt i stadskärnan, här är en bild på en rörhöna med en av sina ungar i Eskilstuna stadspark.

Juli
Plötsligt händer det att jag fotograferar annat än naturbilder, här är jag på Offroad på Gröndal med ett gäng fotografer, det var en väldigt kul fotografering.

Augusti
Då kröp jag omkring i ljungen ute vid stugan och fick den här bilden.

September
Då bar det iväg till Grövelsjön för lite semester och vandring.

Oktober
Vattenfallet i Röttle.

November
Var ingen bra månad, jag var bara ute en gång med kameran, det blev inga bilder som jag kände mig nöjd med, men det blev bilder på sångsvanarna som fortfarande var kvar ute på en åker.

December
Det var en mörk och regnig månad, alltså en perfekt månad att fotografera droppar.

2020 var ett tråkigt år på många sätt men pga att vi inte ska umgås eller resa har jag fått mycket tid till fotografering i mitt närområde. Men nu får vi se fram emot ett år där vi kan leva lite mer som vanligt med våra nära och kära.

Inlagt 2021-02-14 20:07 | Läst 1127 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
Dina bilder är otroligt bra och fascinerande. Det känns nästan som om jag borde sluta att fotografera! Jösses vilket bildsinne!!!!!!!!!!!
Svar från Mari Lidström 2021-02-14 21:37
Tusen tack! Jag blir alldeles rörd av din kommentar. Tack Tack! Mari
En trevlig bildkavalkad och du fick ju se och fota en hel del fast året inte blev som du tänkt. Rörhönan med ungen i parken tycker jag är en jättefin bild och ibland kan det stämma även i en stadspark. Det där offroad äventyret ser kul ut även om motorsport inte alls är något jag är direkt intresserad av. Februari och Augusti visar att det finns väldigt fina motiv i vår närhet bara man vet var man ska leta och nyttjar ljuset när det är som finast.
Hälsningar Lena
Svar från Mari Lidström 2021-02-14 21:45
Tack! Ibland tror jag att man söker och längtar efter motiv på platser långt bort när vi har så mycket nära oss. Det fick jag i alla fall lära mig förra året. Decemberbilden är tagen i ett rissnår bakom garaget vid stugan, när jag gick in i det och tittade mig omkring så hittade jag dropparna med det fina ljuset.
Ha det bra! Mari
Många vackra bilder. Tjädern, ljungen och vattenfallet som några exempel. Snyggt
Svar från Mari Lidström 2021-02-14 21:45
Tack så myckey! Hälsningar! Mari
Det blev en härlig kalender, tack för den visningen!
Svar från Mari Lidström 2021-02-15 21:06
Tack! För att du dig tid att titta på titta och kommentera mina bilder. Hälsningar Mari
Nöjer mig med att säga att det var en trevlig bildserie från gångna året. Svalan och ljungen blir spontant vinnare här.
HaD/Gunte..
Svar från Mari Lidström 2021-02-15 21:07
Tack så mycket! Hälsningar! Mari