Här kommer det att finnas mycket bilder, hoppas jag:)

Gyllene Tider

Idag var det dags att åter få se Gyllene Tider, det var många år sen jag såg dom sist. Man hade beräknat att det skulle komma 13 000 st på konserten här i Eskilstuna, mycket folk var det i alla fall.

För en gångs skull var det bara att knalla in med systemkameran hängande helt  synligt runt halsen, det var jätte bra. Men det svåra var kunna fota när det var så mycket folk i vägen..... och inte stod dom still..... Jag stod långt fram ett tag och blev knuffad hit och dit, några tjejer blev osams och det blev nästan slagmål. Mitt i all röra försökte jag både njuta av musiken och få till några bilder.

Jag var både trött och nöjd när jag satt på bussen på väg hem, nästa vecka blir det Göteborg och Roger Waters, har jag tur så blir det lite bilder då med.

Inlagt 2013-08-11 01:21 | Läst 3403 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Konsertfoto är svårt tycker jag så du kan nog vara nöjd som " vanlig besökare" med dina bilder.
Jag har som vanligt inte orkat planera och boka även om jag hemskt gärna vill höra och se Roger Waters mfl framföra The Wall.
Kanske blir det av i alla fall. Undrar om det går lika lätt att ta med systemkameran på den konserten?
mvh
Pa
Svar från Mari Lidström 2013-08-11 18:05
Tack! Det är min man som är duktigt på att boka biljetter och planera in konserter, jag glider bara med. Tror det ska gå bra att ta in kameran, vi var på hans konsert på Globen och då fick man fota bara man inte använde blixt, jag hade då tyvärr lämnat system kameran hemma och hade min Canon G12 med mig, här är lite bilder http://www.fotosidan.se/blogs/bettyboop/index.htm?category=134

Ha det bra!
Mari
Fina bilder!
Ha en bra dag!
Svar från Mari Lidström 2013-08-11 18:05
Tack så mycket!

Mvh
Mari