Här kommer det att finnas mycket bilder, hoppas jag:)

Hästar på 2000 meters höjd

Har precis kommit hem från Bad Gastein i Österike och där har jag vandrat på alperna, när jag var uppe på Stubnerkogel, 2 254 m, så stötte vi på en liten hästflock på vandringsleden.

Här blev det en lång paus både för att vila och fotografera:))

När jag var tillbaka till hotellet så berättade andra vandrare att det går ca 3000 djur, hästar, kor och får på bergen runt omkring Bad Gaisten och man ska snart ta ner dom inför vintern.

Inlagt 2012-09-16 11:25 | Läst 4865 ggr. | Permalink

"Fina bilder, gillar särskilt bild 5, ensam vid kanten till stupet, fint komponerat. Skulle önska lite upplättning av hästen, om det går."


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Fina bilder, gillar särskilt bild 5, ensam vid kanten till stupet, fint komponerat. Skulle önska lite upplättning av hästen, om det går.
Svar från Mari Lidström 2012-09-17 17:35
Kul att du gillade bilderna! Håller med om att bild nr 5 blev lite för mörk, jag ska nog göra ett försök nmed att lätta upp den.

Mvh
Mari
Åh, så underbara bilder!
Hästen som ligger och vilar sig blir favoriten, men alla är fina och intressanta på sitt sätt. Jag har aldrig stött på hästar i alperna på den höjden, bara kossor, getter och får. Ha det fint!
//ewa
Svar från Mari Lidström 2012-09-17 17:40
Jätte kul att du tycker om bilderna. Jag blev väldigt snopen när vi såg hästarna, dessa hästar var väldigt lugna och snälla, det måste dom väl vara för om dom blir rädda och skenar så ramlar dom väl ner för stupen.

Ha en skön kväll!
Mari