Här kommer det att finnas mycket bilder, hoppas jag:)

High End Mässan 2017

Idag var jag på en Hifi mässa, där vimlade det av män som lyste med förväntansfulla blickar på dyrgriperna och önskade att dom hade en fetare plånbok. Själv gick runt och kände mig exotisk eftersom jag var kvinna, men det var i alla fall ingen kö till tjejtoaletten.

Min favorit är rörförstärkare.

En del anser att det blir bättre ljud om kablarna inte nuddar golvet:O så har ni problem med ljudet så köp några kabellyftare.

Det fanns högtalare i olika former.

När jag sitter och lyssnar på ett par dyra högtalare kommer killen som jobbar där fram till mig och säger - "Vet du om att du är nästan för bra för att vara sann, du kommer hit och lyssnar och dessutom fotograferar du tekniska prylar, du får nog räkna med att en del här kommer att bli galna i dig"

Jag får nog åka dit nästa år igen;)

Inlagt 2017-02-18 21:04 | Läst 1909 ggr. | Permalink

"Långa objektiv och stora dyra high endprylar skall det vara. Männens värld är inte billig att vistas i. Skönt att man inte behöver köpa, det man inte vill. Snygga bilder på ett förmodligen surrealistiskt ställe. Fortsätt!"


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Långa objektiv och stora dyra high endprylar skall det vara. Männens värld är inte billig att vistas i. Skönt att man inte behöver köpa, det man inte vill. Snygga bilder på ett förmodligen surrealistiskt ställe. Fortsätt!
Snyggt och kul reportage! Ja ljud kan man, liksom i viss mån kameror, göra sig fattig på. Jag köpte mina nya högtalare på Audio concept, de var billiga. När jag gick runt och väntade på att få hjälp hittade jag åtskilliga högtalare i prisklasserna 2 - 2,5 miljoner för ett par. Vem köper detta, var placerar man dem och har man råd och plats att bygga det speciella rum de kräver? Sist men inte minst, hörseln försämras med åren, hör man ens skillnad när man kommer över en viss nivå? Jag är minst sagt skeptisk men var och en får göra som den själv vill. Vilken trevlig inbjudan till kommande års mässor du fick!

Bästa hälsningar
Mats