Här kommer det att finnas mycket bilder, hoppas jag:)

Hot Rod Reunion, Malmby

Ja ha... då har man för första gången i sitt 48 åriga liv varit på Hot Rod, tänk vad sitt foto intresse kan lura iväg en på:) Jag som inte kan något om bilar, ser knappt ens skillnad på Saab och Volvo:))

Jag hade ett väldigt flyt där, för när vi kom dit var redan en massa folk överallt så fick stå långt bak och det var svårt att ta kort. Då såg jag att längst fram står det lite tomma brassestolar, jag tar mig försiktigt fram och sätter mig på gräset emellan dom men ganska snart erbjuder ägarna till en av dom tomma stolarna att jag kan få låna den,  det tackar man inte nej till. Så plötsligt sitter jag bekvämt längst fram och framför mig gör alla bilar burn out, så nu vet jag hur bränt gummi luktar.

 

Klara färdiga...

 

Lite rostig men dra en repa på strippen kan jag ändå.

 

 

Det var en del jobb att sopa undan rykande gummirester.

 

Allt gick inte som man tänkt sig, utan man fick lov att meka lite.

 

En jetdriven spark, årets julklapp kanske...

 

Det fanns verkligen mycket att titta på.

 

Det är inte dimma utan "lite" rök från burn outen.

 

Jag har inte blivit avskräckt utan kan tänka mig att åka dit nästa år igen.

 

 

 

Inlagt 2010-07-25 18:09 | Läst 6466 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Härliga bilder. Sparken är min favorit. Jag undrar om det finns en vintermodell också :).
Svar från Mari Lidström 2010-07-25 20:06
En vintemodell vore häftigt, tänk att åka med den på en frusen sjö... om man vågar:)
Kul att du fick så bra plats, jättefina bilder och jag känner nästan lukten av bränt gummi. Fotointresset kan verkligen göra så att man hittar på lite annat än vad man brukar, ser man en möjlighet att få fota så följer man med på det mesta eller hittar på utflykter som man annars inte skulle tänka på i första hand.
/Janne
Svar från Mari Lidström 2010-07-28 21:38
Det är det som är härligt med fotografering man ser omgivningen med andra ögon och man får uppleva nya spännande saker.

/Mari