Här kommer det att finnas mycket bilder, hoppas jag:)

Ibland går det inte att säga nej.

Igår ringde min systers dotter, hon frågade om jag kunde ta lite bilder på en häst, Winnie, som hon både har ridit och skött om i 14 år. Nu är Winnie 26 år och har alldeles för ont i sitt ena knä, han har så ont att det finns bara en lösning kvar, han ska få gå till hästhimlen imorgon...

Det var självklart att jag åkte jag dit och tog lite bilder, min systers dotter ville inte vara med på bild men jag övertalade henne med argumentet att hon kommer att ångra sig när hon är äldre. Hon var jätte duktig som klarade av det i den här svåra situationen.

Jag är ju ingen porträttfotograf, jag har svårt med att hjälpa till hur personerna ska posera för att det ska bli bra bilder med känsla. Jag gillar att fotografera människor när dom inte poserar utan bara är som dom är, jag gillar verkligen att fånga små härliga ögonblick i personers liv.

Men här är några av mina bilder från gårdagen.

Nu kommer bilder som inte är poserade utan fångade när dom inte visste om det. Först en bild på ägaren när hon tar in en häst. 

Nu kommer jag till mina favoriter, vi skulle flytta på oss och när jag går så ser jag att dom har stannat upp och har en mysstund. Jag hann ta 4 st bilder innan jag blev upptäck, en blev inte bra, dom andra är jag jätte nöjd med.

 Här är jag upptäckt.

När vi lämnade Winnie så vände jag mig om och där stod han i det lilla motljus som var kvar och lyste.
 

Inlagt 2017-08-16 20:59 | Läst 1206 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
En både rørende og fin historie og med nogle meget smukke billeder. Dem vil hun blive mere og mere glad for som tiden går.
Mvh. Erik/DK
Svar från Mari Lidström 2017-08-17 22:00
Tack Erik för din fina kommentar, hon blev redan glad vid leveransens av bilderna och tackade för att jag hade övertalat henne.
Mvh Mari
Bilderna blev mycket bra! Massor av känsla i dessa bilder tycker jag! Tror verkligen att hon inte kommer att ångra dessa, bilderna ser hur naturliga ut som helst!
Hälsn!
Svar från Mari Lidström 2017-08-17 22:02
Roligt att du tycker bilderna blev bra. Hon blev jätte glad över bilderna och tackade flera gånger.
Hälsningar! Mari
Mycket fina bilder, hon kommer att älska bilderna om några år.
Svar från Mari Lidström 2017-08-17 22:04
Tack Peter för din fina kommentar! Hon blev väldigt nöjd över bilderna och var tacksam över att jag övertalade henne att vara med.
Hälsningar! Mari