Här kommer det att finnas mycket bilder, hoppas jag:)

Ja ha... då har jag ännu en gång skitat ner mina kläder

Idag var jag ledig och hade inga planer utan skulle bara slappa och äta lunch på stan med min man. Allt gick som det var tänkt ända fram till lunchen, efter lunchen gick jag hemmåt, då kryper solen fram från molnen. Jag fick genast lust att går ut med kameran.

Jag jobbar med ett projekt "Då och Nu" tillsammans med ett gäng fotografer och Eskilstuna stadmuseum. Det ska bli en utställning med bilder tagna på 50- och 60-talet och bilder på hur det ser ut nu. Det var dessa bilder jag tänkte fota, första bilden gick bra och jag promenerade iväg till nästa mål, då kom det en regnskur. När jag var framme var jag ganska blöt men ville inte vända hem.

För att kunna ta den här bilden var jag tvungen att få tillstånd att komma in på ett företagsområde, såg två killar som jag pratade med och det var inag problem. Men för att komma till mitt fotomål var jag tvungen att klättra över ett blött och skitigt staket, på utsidan av staketet fick jag stå på en mur och sen kliva över på en stege för att ta mig ner dit jag skulle, väl nere var det blött och geggigt. Fick mina bilder och gav mig hemmåt, då började det regna igen, mitt humör sjönk ganska långt ner, vilken rolig fotodag..... helt blöt, skitig och frusen. Men innan jag kom hem sprack solen åter fram och en vacker regnbåge visade sig.

Då kändes allt lättare igen.

Jag fundera skarpt på att invenstera i bra fotokläder som tål att man kryper omkring i leran osv.

Inlagt 2010-09-17 16:14 | Läst 2014 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Ja det är lustigt att ingen har gett sig på att lansera speciella fotokläder när det finns jaktkläder, fiskekläder, trädgårdskläder etc....själv har jag alltid med mig ett sittunderlag i min fotoryggsäck för att sätta knäna mot vid macrofotografering....
bara genom att kika på bilden ovan så tycker jag dock att det verkar ha varit värt besväret =) Anette
Svar från Mari Lidström 2010-09-21 15:50
Ja ett sittunderlag är inte dumt, men ganska ofta hamnar jag liggande på mage: Jag hade tänkt kika lite på fiske/jaktkläder eller så får jag börja fota andra motiv:))

/Mari