Här kommer det att finnas mycket bilder, hoppas jag:)

Katthemskatter

Jag förundras över den strida strömmen av katter som behöver ett nytt hem. När ska folk börja ta ansvar för sina katter och kastrera dom istället för att låta dom föröka sig kopiöst så hela landet står med ett jätte stort överskott av katter som folk inte vill ta ansvar för längre. Men tack vare snälla människor som kämpar i motvind så får dessa katter ett nytt kärleksfullt hem.

 Här kommer ett smakprov på dessa katter.

Dom här vita kattungarna var lite skygga och därför svårfotade men med lite tålamod så poserade dom snyggt.

 

 

Svårt att tro men jag är sykon till dom vita dunbollarna.

 

Jag är full av bus och kanske lite galen:)

 

Inte en chans att jag släpper frivilligt.

 

 Men jag kan posera snyggt också.

 

En bild jag tog för att väcka känslor och tankar för dessa katter som söker nytt hem. Katten lever inte i en bur utan i ett rum tillsammans med sina syskon och sin mamma. Han kikar ut genom ett hål i dörren som man gjort för att dom ska få bättre ventilation. 

 
 

 

 

 

 

 

Inlagt 2009-09-12 23:29 | Läst 2098 ggr. | Permalink

"Underbara kattbilder. Hoppas dessa små dunbollar får ett hem."


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
fina kattbilder, trist att läget fortfarande är så illa med katter utan hem, infon tycks inte nå fram...hoppas det löser sig snart...
Svar från Mari Lidström 2009-09-13 09:21
Kul att du gillar bilderna och tog dig tid att läsa min blogg. Jag brukar hjälpa katthemmet med att ta bilder som dom kan lägga ut i annonser eller i annat material. Men dessa söta kattungar säljer sig själva med sin charm.
Underbara kattbilder.
Hoppas dessa små dunbollar får ett hem.
Svar från Mari Lidström 2009-09-13 10:23
Tack för din kommentar och kattungarna får säkert ett hem snart, dom kanske redan är bokade för det var nästan en vecka sen jag var där och fotade.