Här kommer det att finnas mycket bilder, hoppas jag:)

Lekt lite:)

Vakande tidigt och började gå igen bilder för att radera lite, då hittade jag bilden med flygande gäss mot en tråkig och ganska färglös himmel. Fick en ide och satte igång och redigera, det var roligt så jag tog en bild till. Jag har inte bytt ut någonting utan bara ändrat på färgen i bilderna.

Inlagt 2017-11-05 08:53 | Läst 875 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.
"Tycker det blev väldigt fint! Det där är färger och nyanser som man faktiskt ser ibland även i verkligheten, så det är inte överdrivet! Hälsn!"


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Tycker det blev väldigt fint! Det där är färger och nyanser som man faktiskt ser ibland även i verkligheten, så det är inte överdrivet!
Hälsn!
Svar från Mari Lidström 2017-11-05 16:31
Tack! Jag försökte att inte ta i för mycket så det känns bra med någon annans åsikt, för det är lätt att det för mycket nät man håller på och "leker" med Photoshop. Ha det bra! Mari
Inte så dumt, men jag satt och tänkte hur det skulle bli om den blålila färgen istället gavs till pippina i vattnet och den guloranga färgen gavs till pippina i luften?
Svar från Mari Lidström 2017-11-05 16:32
Det var ingen dum ide, det kommer jag att prova . Ha det bra! Mari
Blev väldigt snyggt. Och så gillar jag ju minimalism också :-)
/Janne
Svar från Mari Lidström 2017-11-07 05:42
Tack! Det var kul att se hur bra en bild kan bli med lite häftig färg. Jag har riktigt kommit igång med redigeringen igen och tycker det är kul att få experimentera lite.
Det blev riktigt bra. Gillar speciellt den lugna varma stämningen i den andra bilden. // Mats
Svar från Mari Lidström 2017-11-09 18:59
Tack så mycket Mats!
/Mari