Här kommer det att finnas mycket bilder, hoppas jag:)

Lite lite snö och en flock med hjortar

Äntligen finns det lite snö när jag är ledig. Jag "lurade" med mig en kompis som inte fotograferar till hjorthägnet i Mariefred med argument om hur lätt det är att få se hjort där, hon följde glatt med.
Vi kommer dit och vi började kika efter hjortarna, vi gick, gick och gick men inga hjortar. Vi vandrade runt och jag började tro att någon har kidnappat alla och ställt i dom i något stall:) För hur svårt kan det vara att hitta hjortarna på ett begränsat område.... men tillslut så hittade vi hela flocken stående tätt tillsammans och värmde sig i dagens första solstrålar.

Inlagt 2017-12-17 19:05 | Läst 777 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Dom är ståtliga med sina stora horn..
Härligt ljus..
Mv/Gunte..
Svar från Mari Lidström 2017-12-18 21:38
Tänk att dom tappar dommvarje år och attbdom växer ut så snabbt, naturen är märklig. Mvh Mari
Vad fint det blev med flocken just i solglimten!/ Björn T
Svar från Mari Lidström 2017-12-18 21:44
Det var väldigt kul att få se hela flocken stå i solstrimman, jag försökte ta en bild med hela flocken menade blev inte så snyggt. Nu vill jag ha mycket mer snö och gärna snöfall nästa gång jag åker dit. Mvh Mari