Här kommer det att finnas mycket bilder, hoppas jag:)

Min mans baktankar....

Min man har under en längre tid pratat om att köpa en ny kamera till mig, jag har tyckt det verkat konstigt för jag är nöjd med den jag har. Jag trodde det var för att han ville ärva min kamera..... men idag kom jag på vad han hade för baktanke med det hela.

Han har suttit och dreglat över en förstärkare som han vill köpa och det skulle kännas bättre för honom om jag fick en ny kamera när han  köper en onödig pryl till sig själv som dessutom är dyr.... hmmm. När jag kom på det brast han ut i ett gapskratt, jag hade avslöjat honom:) jag har nog varit gift med honom för länge.....

Här är prylen som orsakat det hela......
http://www.analogaudiolabs.com/tube-ipod-docks?page=shop.product_details&flypage=flypage_new.tpl&product_id=36&vmcchk=1

Inlagt 2012-06-16 19:34 | Läst 2049 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Den var ju snygg, klart han ska ha en sådan ;-)
Svar från Mari Lidström 2012-06-16 19:52
Känner jag honom rätt dröjer det inte allt för länge innan vi är ägare till en sån, ungarna blir alltid glada när han köper någon ny stereopryl för då får dom ärva hans gamla. Yngsta sonen tjatar om att han behöver en ny TV... så det är fler i familjen som har baktankar:)
Ska se till att visa ditt inlägg för min "bättre hälft"... inlägget kan kanske fungera som inspiration... ;-)
Svar från Mari Lidström 2012-06-16 19:55
Gör det det, sen kan du i förbi farten lägga fram vad som står på din önskelista:)
Visst är det lite kul när man känner varann så bra :-) Men huvudsaken båda är nöjda ju :-)
Svar från Mari Lidström 2012-06-16 20:02
Kan bara hålla med dig och efter 27 år som gifta så känner man varandra väldigt bra.
Det finns inga genvägar till det perfekta ljudet, sägs det ;-) Du behöver säkert någon ny kamerapryl.
/Janne
Svar från Mari Lidström 2012-06-16 22:13
Självklart behöver jag någon ny kamerapryl, uppdatera PS, ett nytt stativ, lite filter, ny kameraväska osv Jag kan säkert göra önskelistan lång:)