Här kommer det att finnas mycket bilder, hoppas jag:)

Mufflonfår och dovhjortar

I söndags åkte jag till Stora Sundby Slotts hjorthägn. Jag tycker om gamla stora träd med mossa på grenarna och en mer stökig natur, allt det finns i hjorthägnet och någorlunda fotovänliga djur. Det är svårt att få fram den lite mer stökiga naturen men ändå en bra komposition. 

Den här gången var det mufflonfåren som var lättast att fotografera.

Men jag fick även några bilder på dovhjortarna,

Jag avslutar med med en bild på ett mufflonfår som stod på samma ställa ett bra tag, det tackar man för:)

Inlagt 2021-04-14 18:49 | Läst 1473 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Fin miljö runt djuren, det gör mycket för intrycket. Fin serie
Svar från Mari Lidström 2021-04-15 20:46
Tack så mycket! Mari
Fina bilder i fin miljö. Mäktiga horn på baggen.

MvH
Johnny
Svar från Mari Lidström 2021-04-15 20:51
Tack! Ja honom vill man inte reta upp. En gång när jag var där, försökte jag smyga på dovhjortarna, när det plötsligt brakade till och en mufflonbock sprang nästan på mig. Jag hade råkat komma för nära honom, jag hade tur att han klarade av att väja för mig. Hjortarna för förstås borta.
Hälsningar!
Mari