Här kommer det att finnas mycket bilder, hoppas jag:)

När livet tog en paus

Mitt liv tog en paus den 1 mars, då fick jag veta att jag hade bröstcancer. Sen dess har jag opererats 3 ggr och Cytostatikabehandlingen började i juli. Nu är det 3 1/5 vecka sen jag fick min sista kur och jag ville föreviga mitt hårlösa jag så idag var jag till fotoklubbens lokal och tog dessa bilder.

Det var ett springande fram och tillbaka för att kika i kameran om allt blev bra, det svåraste var att jag hade svårt att slappna av, trivs ju bäst bakom kameran:)

Tack och för titten och nu går livet vidare.

Inlagt 2011-11-21 18:32 | Läst 5279 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
Bröstcancer är ett gissel för er kvinnor. Jag hoppas innerligt att din behandling är framgångsrik så att cancern försvinner och livet tar kommandot igen. Starkt av dig att berätta och visa dig själv i en utsatt position och jag tycker du utstrålar kraft och beslutsamhet i bilderna.

/Torbjörn
Svar från Mari Lidström 2011-11-21 21:40
Tack för din kommentar, den värmde.

/Mari
Tack, ett starkt och fint inlägg! Jag gillar bilderna, den näst sista lite extra mycket.
Ta hand om dig!
//Ewa
Svar från Mari Lidström 2011-11-21 21:41
Den bilden är också min favorit.

Mari
Vilken underbar kvinna du är!
Naket, ärligt och med massvis av känslor.
Vackra ord, vackra bilder.
Starkt!
Svar från Mari Lidström 2011-11-21 21:45
Tusen tack för din kommentar, det gör en glad att få så fina ord.

/Mari
Många väljer att bära peruk och/eller sjal för att dölja det hårlösa huvudet, men det går fint att vara som man är också. Det ser man ju i dina bilder! Förra veckan köpte jag "rosa bandet", det var för att "hedra" min kollega som fick denna diagnos för två veckor sedan. Hon opererades en vecka sedan. Nu bär jag bandet för er båda. Ska visa ditt blogginlägg för henne för du visar sådan styrka med dina bilder! Och framtidstro! Fina bilder!
Svar från Mari Lidström 2011-11-21 21:58
Jag köpte en massa sjalar innan håret lossnade men när det var dags att ta på dom så gick det inte. Jag kände mig så sjuk med en sjal om huvudet, tyckte att det lyste cancer om och med peruken så kändes det som jag skulle på maskerad, därför blev det hårlöst istället.

Tycker synd om din vän och jag hoppas verkligen att hon slipper cellgifterna.

/Mari
Du vackra kvinna! Jag har varit i en liknande situation som dig, och vet att livet förändras för alltid, men det behöver inte bli till det sämre - tvärtom! Så nu har du gjort livets prestation i alla bemärkelser!

Lycka till med ditt fortsatta liv!

/maria
Svar från Mari Lidström 2011-11-23 12:02
Man brukar ju säga "inget ont som inte har något gott med sig" . Har förstått när jag pratar med andra som gått igen samma sak som jag, att livet aldrig blir som förut men på ett positivt sätt.

/Mari
På bilderna utstrålar du både så mycket styrka och mjukhet, lekfullhet och värdighet.

Din klädsel med de tuffa kängorna och mjuka klänningen passar perfekt till ditt vackra yttre.

Tack för att du visar dig - det berör.
Svar från Mari Lidström 2011-11-23 12:02
Tackar för din fina kommentar, den värmer verkligen.

/Mari
Härligt!!
Vad vacker du är!!
Ta hand om dig
Marianne
Svar från Mari Lidström 2011-11-23 12:03
Tackar så mycket för din fina kommentar.

/Mari