Här kommer det att finnas mycket bilder, hoppas jag:)

Nationella tävlingar på Strömsholm

Idag var det både hopp- och dressyrtävlingar på Strömsholm.

Den här tjejen vann sin klass.

Jag avslutar med en bild bestående av tre bilder som jag lagt ihop, det är första gången jag gör en sådan  bild och dom är tagna på frihand. Bör förstoras.

Inlagt 2014-06-08 23:49 | Läst 2364 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Tack för titten! Älskar hästar men har ingen själv. Måste passa på att fråga om dressyr - kan det inte vara tufft för hästen ibland - kan det vara så att dominanta ryttare tar i för hårt? Gillar hästarna detta om det utövas normalt? Funderar ofta kring detta närjag ser dressyr på TV..Hälsningar, Jeanna
Svar från Mari Lidström 2014-06-15 17:21
Jag är ingen expert på hästar men jag tror inte att man kommer så långt i tävlingar om inte hästarna tycker det är kul. När jag var ung tävlade jag mycket i hoppning med en ponny och han älskade det, man behövde aldrig ta i med honom utan man fick dämpa honom så att han inte rusade mot hindret. Men tävla dressyr gick inte så fort han kom in på dressyrbanan började han gå dåligt så det var ingen ide. Ridning går ut på att man har ett fungerande samspel mellan häst och ryttare, en häst som mår dåligt kan inte prestera bra på tävlingar.
/Mari