Här kommer det att finnas mycket bilder, hoppas jag:)

Ridbyxor byts ut mot en balklänning.

Min kompis dotter som i vanliga fall är en stalltjej tog studenten och fick bli förvandlad till "balens drottning". Jag tänkte att det vore både roligt och lärorikt att fotgrafera allt under den dagen.

Vi började hos frisören kl 9:30.Det inte bara håret som skulle fixas.


Inte trodde jag att det tog sådan lång tid att fixa håret och bli sminkad, vi blev klara kl 14. Det  var bara slänga oss i bilen, åka hem och äta en snabb lunch, sen en kort fotostund i trädgården för kl 14:45 skulle hon vara hos kavaljeren.

När vi släppt av "balens drottning" åkte vi ut till Sunbyholmsslott och inväntade att alla baldeltagarna skulle anlända. Där fick vi även en stund till fotografering, men det var ca 70 par som var på bal och alla hade anhöriga som skulle ta bilder så att få en bra plats för sig själv var inte lätt och inte blev det bättre av blåsten.
Det var en stressig och rolig dag och jag har fått prova på att fotografera under stress och med blåsigt väder. Nu är det 3 år till nästa student så jag hinner vila upp mig och bli en bättre på fotografering.

Inlagt 2011-06-13 00:34 | Läst 2888 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Fanstastiskt vackra bilder och en minne för livet :-)
Svar från Mari Lidström 2011-06-13 13:30
Kul att du gillade bilderna! Tjejen tyckte allt omkring studenten var det roligaste hon har gjort och det syntes, hon bara strålade av glädje dom dagarna, så bilderna blir nog ett kärt minne.

Mvh
Mari