Här kommer det att finnas mycket bilder, hoppas jag:)

Skräpplockning i skogen

Igår var vi ut i stugan, på vägen dit stötte vi på den här renhållningsarbetaren.

Våren är perfekt tid för att plocka skräp, ingen växtlighet som skymmer skräpet. Vid gamla torp och stugor finns det ofta mycket skräp nergrävt, sådant som inte gick att elda, det har en förmåga att krypa fram. Sen har vi allt annat skräp som någon bara har slängt ut i naturen.

Jag rensar i skogen runt vår stuga, man hittar många olika saker.

Det här hittade jag under en buske, först såg jag bara flaskan men när jag böjde mig ner så hitta jag lite till. Plocka skräp är lite som att plocka svamp, hittar man en så finns det mera:)

Mest hittar jag gamla rostiga plåtburkar men jag har även hittat en antal hinkar.

På ca en timma fyllde jag 3 påsar och en hink. Jag stuvade in allt i bilen och åkte till tippen, men där blev det stop, för tippen var stäng. Så det var bara att ta hem skräpet och ut ned det på balkongen. Man känner sig lite galen när man pyntar sin balkong med sopor till påsk när andra ställer ut krukor med blommor.

Men det är ju modernt med rostiga saker i sein trädgård så varför inte på balkongen:)

Inlagt 2021-04-03 15:08 | Läst 1175 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Snyggt gjort av dej och att dessutom ta med skräpet hem.
Hälsningar Lena
Svar från Mari Lidström 2021-04-04 07:44
Jag tycker det ser så tråkigt ut med skräp i naturen och sen vill jag att man ska kunna vara där utan att skära sig på gammalt glas eller konservburkar. Dessutom är det ganska rogivande att gå i skogen, lyssna på fågelsången och plocka skräp.