Här kommer det att finnas mycket bilder, hoppas jag:)

Surikater, Parken Zoo 3

Surikater är ett av mina favorit djur, dom pigga och charmiga.

Dom ser så roliga ut när dom står och håller vakt,

så att ungarna kan leka tryggt

och hela släkten kan tittar på.

Medan några njuter av solen innan den försvinner

och en har hittat sin egen favorit plats.
 

 

Inlagt 2017-11-04 20:27 | Läst 1471 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Dom är verkligen charmiga dessa djur! Såg nån bild eller film nån gång där en surikat ställt sig på någon människas huvud, för att få bättre span.. Tror att den personen låg ner och kanske fotograferade.. :-)
Hälsn!
Svar från Mari Lidström 2017-11-05 16:38
Man blir lätt stående och tittar på dessa små charmtroll, för dom håller på med något hela tiden. Jag var med om något liknande hos Lemurerna. Jag stod och fotograferade då hoppade en lemur upp på min axel, när min man skulle ta kort på mig så klev lemuren ut på kameran ända längst ut på mitt objektiv, det blev en rolig bild.
Hälsningar! Mari
De är så söta dessa små surikater.
Härligt släktfoto du fått på gänget också.
Svar från Mari Lidström 2017-11-05 16:39
Dom är verkligen söta och charmiga, nästan så att man vill smuggla hem en:)
Ha det bra! Mari
Bra och roliga bilder! Har aldrig sett dom i verkligheten men i ett antal djurprogram och dom är verkligen roliga att följa!/ Björn T
Svar från Mari Lidström 2017-11-05 16:44
Jag har gångavstånd till djurparken men det är nog 10 år sen jag var där men i år fick man gå in gratis under ett par helger om man hade en systemkamera med sig. sen kan man delta i en fototävling som parken har.
Hälsningar! Mari