Här kommer det att finnas mycket bilder, hoppas jag:)

Understimulerad fotograf.

I somras fotograferade jag så mycket att jag inte hann med och redigera bilderna, blev klar med dom sista för inte så länge sen. Så nu är väldigt sugen på att fotografera igen men det är mest grått och mörkt ute.

Jag hade en ide om att fotografera en fågel på en gren inramad med en annan gren med några enstaka gula löv. Jag gick ut och letade fåglar men det verkar som alla har dragit söder ut, vem kan klandra dom.

Jag hittade tillslut några skator, den här satt snyggt på en gren, dock utan löv. Man kan inte tro att det är en färgbild.

Hittade två till på marken men dom drog snabbt därifrån.

Redan strax före 14:00 blev det ännu mörkare, jag letade desperat efter någon fågel men fick ge upp. Det hela slutade med den här bilden, den är väldigt underexponerad för att få den effekten som jag ville ha. Det är en bil som kör i en tunnel och jag har en gren i förgrunden. 

Så kan det gå med en understimulerad fotograf, tur att det är måndag imorgon:)

Inlagt 2018-11-11 16:47 | Läst 1415 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
He he, man får 'stå ut' med november, och skulle nån dag råka bjuda på en klar himmel så får man låta sig överraskas och ta vara på den, eller kanske 'dom' t.o.m. ifall det blir fler än en.. det kanske kan bli nån sån dag denna vecka har meteorologerna sagt.. må dom ha rätt! Den sista bilden ser nästan ut som en svart katts ögon.. om man inte förstorar upp den..
Hälsn!
Svar från Mari Lidström 2018-11-11 19:06
Ja november är en månad man får härda ut och invänta lite frost och snö. Hälsningar! Mari
Ja det är så trist ute! Tror inte jag sett solen på snart 3v.
Men man ser ljuset i tunneln, till helgen skall det bli fint har meteorologerna lovat.
Fina bilder!

MvH
Johnny