"Hjärtats tankar & funderingar"

Äventyr...

 

Efter en sömnlös natt av ångest och oro följde jag med min man Marko till Katrineholm i måndags. (De som läst mina tidigare blogginlägg vet ju att jag har svårt för att åka bil). Det var golftävlingen "Robert Karlsson Challenge" som Robert Karlsson själv hade anordnat på sin hemmabana Katrineholms GK som Marko gärna ville se. Robert spelade i samma boll som tourspelaren Alex Norén och två jätteduktiga junioramatörer (Adam Öst och Malin Lundqvist).

Det var väldigt roligt att se dessa duktiga spelare på så nära håll. Jag har varit på flera stora golftävlingar tidigare, som bland annat Scandinavian Masters och SAS Invitational och sett världsspelare som bland annat Tiger Woods, Jesper Parnevik, Colin Montgomerie, Sergio Garcia och Greg Norman. Men det roliga med dessa små tävlingar är att man kommer så nära spelarna. Man står bredvid varandra och går tillsammans i fem timmar på banan. Spelarna är mer avslappnade och skojar och skrattar nästan hela tiden. Trots detta fick vi se riktigt bra golf!

 

En bild på Robert Karlsson och hans caddie Gareth Lord på första tee.


Foto: Camilla Thieme (Canon Poweshot SX100 IS)


Här ett videoklipp där Robert Karlsson slår ut på hål 13 (ursäkta kvalitén).


 

Efter tävlingen gick jag fram till Robert Karlsson och frågade om han hade sin golfboll kvar och om jag kunde få den. Snäll som han är signerade han den och gav till mig :o)

 

Här visar jag stolt upp mina två autografer som jag fått av Robert Karlsson :o) 


Foto: Marko Thieme (OBS! Markos mobilkamera).


Eftersom vädret inte var det bästa, lämnade vi systemkamerorna i bilen och tog endast med oss vår Canon kompaktkamera. Tyvärr var batteriet nästan helt urladdat, men vi hann ändå få ett par bilder/filmer.

 

Foto: Camilla Thieme (Canon Poweshot SX100 IS)


När tävlingen var slut åkte vi vidare till Norrköping för att sova en natt på hotell. Jag hade nämligen dealat till mig en en dag på Kolmårdens Djurpark när vi ändå var "i närheten" (Läs mer om detta i nästa blogginlägg)

På kvällen somnade jag helt slut av dagens äventyr med min signerade boll i ena handen, vilket visade sig inte var speciellt smart (fortsättning följer ;o)

Kram Milla

 


Inlagt 2010-07-28 17:02 | Läst 5850 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Ska bli kul att läsa om vad som hände med bollen. :) Antar att det blev en något utsmetat autograf i handen kanske...? :) Skönt att du kom iväg på något!
För en golfidiot, vad är "första tee"?
/Anna
Svar från Trullan 2010-07-28 18:07
Hahaha... Kanske det ;o)
Ja, men gissa om jag fick kämpa med ångesten...
Ändå var det bara två timmar bort och ett dygn på hotell.
Första tee är där man börjar sin golfrunda (där man slår
sitt första slag :o) Tack för Ditt inlägg Anna!
Mvh Milla
Ja man blir lite avis, aldrig fel och se bra golf samt titta på djur i Kålmården! Hoppas du fick ut någonting av resan även om du nu inte mådde så bra en del av tiden.
Kram Anders
Svar från Trullan 2010-07-28 20:00
Du fick ju följa med, om Du ville/kunde ;o)
Jo, lite kunde jag njuta i alla fall :o)
Tack för Din kommentar!
Kram Milla