"Hjärtats tankar & funderingar"

Healing & Chakrabalansering...

 


Jag är villig att prova det mesta för att må lite bättre, som till exempel KBT, samtalsterapi, akupunktur, mindfullness och massage. Eller som i söndags när Lena Svensson erbjöd mig healing och chakrabalansering :o)

Tyvärr började jag må illa (av ångest) ett par timmar innan hon skulle komma, så jag tänkte faktiskt ställa in vårt möte. Men eftersom min syster och min vän Anders Ericsson också skulle vara med och de verkligen såg fram emot detta, kunde jag inte svika dem...

Lena började med min syster, som blev alldeles lugn och lite rörd av behandlingen. När det var Anders tur tog det inte lång tid innan han somnade (!) och det gick nästan inte att väcka honom sedan ;o) När det var min tur satt jag bara och kämpade med min ångest nästan hela tiden. Det var verkligen inte lätt att koppla av och tänka positiva tankar när man hade ångest. Speciellt inte då man skulle sitta still och helst vara tyst (för att inte "störa") och dessutom tillsammans med en person man aldrig träffat tidigare. Men jag kämpade på och lyckades faktiskt sitta kvar under hela behandlingen. Lena tyckte att jag var så duktig ;o)

Under min healing och chakrabalansering fick Lena fram att jag har obalans i rotchakrat, magchakrat och hjärtchakrat. Detta tyder bland annat på ångest, oro, dålig självkänsla och dåligt självförtroende. Hon kände också av mina onda axlar, nacke och rygg samt något med händerna (som vi inte riktigt förstod vad). Andarna bäddade även in mig i något slags "vitt ljus", kanske för att skydda mig mot olika baciller och sjukdomar?

Jag lovar att återkomma och berätta om jag blev något bättre, antingen med ångesten eller med min kroniska värk. Ibland kan det dock krävas upprepade behandlingar. Jag har till exempel fått healing på distans ett par gånger innan detta möte.

Eftersom Lena känner till mina problem sedan tidigare, kan det vara lite svårare att tro att detta fungerar. Men jag vill understryka att hon inte visste någonting om vare sig min systers eller Anders problem och det hon fick fram om dem stämde förvånansvärt väl in.

Stort TACK Lena för att Du ställde upp för oss, det uppskattas verkligen!

Har någon av Er provat healing eller chakrabalansering? Vad tyckte Ni? Hjälpte det? Berätta gärna!

Kram Milla

 

Här en bild på Lena Svensson som jag tog i mitt kök efter behandlingen.


Foto: Camilla Thieme

Till sist en länk till Lenas hemsida: 

- Tränande Medium
- Spirituell Healer
- Tarotkort

 


Inlagt 2010-08-10 10:17 | Läst 5667 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
Intressant var det, även om jag somnade ganska tvärt. Men är det inte det som är meningen då ;o) Annars tyckte jag att hon lyckades hitta vissa saker som stämde in ganska väl, du var kadullra :o)

Kram Anders
Svar från Trullan 2010-08-10 10:50
Tycker Du är fantastisk som kan slappna av sådär...
Speciellt med en helt främmande människa!!!
Tack för Ditt inlägg och för att Du tycker jag var duktig
som trotsade min ångest :o)
Kram Milla
vad spännande det låter! misstänker att det här kan ge dig mer om du provar några gånger till. efterhand kanske det funkar bättre för dig att känna dig lugn inför mötet, första gångerna är väl alltid värst när nåt nytt ska hända. :) /Margita
Svar från Trullan 2010-08-10 10:53
Ja, det var spännande :o)
Tyvärr bor Lena i Skåne, så det dröjer nog tills vi ses igen.
För mig spelar det nästan ingen roll om jag gör saker fler gånger,
ångesten kommer ändå... :o( Tack för Dina rader Margita :o)
Kram Milla
Hej!
Tack för ditt fina omdöme om mig och det jag gjorde. Ja, jag tycker du var jätteduktig som både vågade ta emot mig hemma hos dig och att du klarade av att sitta still o "fint" hela tiden. Men jag sa att du fick avbryta om du inte mådde bra, så jag hoppas du inte kände att du var tvungen!

Tack även för det fina kortet, Camilla :)

Kram Lena

PS: Tror vi ska köra på distans var 14de dag för att få bättre effekt!
Svar från Trullan 2010-08-11 10:29
Tack själv :o)
Jo, jag vet att jag fick avbryta, men det är en del av min "sjukdom" att alltid vara så korrekt, perfekt och duktig som möjligt och då vill man inte "förstöra eller som i detta fallet avbryta. Roligt att Du gillade fotot :o) Jag kör gärna på distans :o) TACK!
Kram Milla
Svar till Anders:

Anders, jo det är helt ok att somna, kan nog tom göra bättre nytta då, för då är man ordentligt avslappna. Jag har dock aldrig varit med om någon som somnat SÅ FORT ;).

Lena
Svar från Trullan 2010-08-11 10:30
Hihi, just det Anders ;o)
Det finns några jättebra böcker av Mia Törnqvist. Dom handlar om självkänsla. Jag tror böckerna heter Själkänsla och mer Självkänsla.
Ho lyckades gå från heroin missbruk till en av sverige mest älskade föreläsare.
Skillnaden mellan självkänsla och självförtoende är att med bra självkänsla är du betudelse full hur illa den än går och är....

Hon rekomenderar att skriva en jag är bra bok. Den består av en tom bok som du skriver tre bra saker om dig själv varje dag. Jag har haft stor hjälp av hennes böcker....

Du kanske skall testa dem ?

Henrik
Svar från Trullan 2010-08-11 10:32
Hej Henrik!
Jag har läst dessa böcker (lyssnade på den ena som ljudbok ;o)
De är verkligen jättebra! Jag skall testa att skriva ned tre bra saker
om mig själv varje dag :o) Tack för tipset!
Mvh Milla