"Hjärtats tankar & funderingar"

PT...

 

Det var inte alltför länge sedan jag hörde ordet "PT" för första gången och undrade vad det betydde. Senare förstod jag att det var en förkortning av Personlig Tränare. Nu har jag skaffat mig en egen "PT". Eller i alla fall en person som skall agera som min PT, nämligen min gode vän Anders :o)

Sedan jag slutade gå till gymmet i början av februari tycker jag att jag lagt på mig lite "hull" och vill gärna få bort det igen. Så nu skall jag börja promenara/jogga lite samt göra en del övningar både inne och ute.

Anders har kört tre stycken pass med mig och gissa om jag fick träningsvärk efter första passet ;o) Fast det var bara härligt, då vet jag att träningen gjorde nytta! Hoppas vi fortsätter, så att det inte rinner ut i sanden.

Jag gillar att träna ganska sent på kvällen (vid kl. 21-22) då är det inte så mycket folk ute och lugnt och skön. Däremot får man packa på sig en himla massa kläder (vintertid) så man ser ut som en Michelingubbe ;o)

Se och hör hur Anders kör med mig... ;o)

OBS! Glöm inte ljudet.  

Video: Anders Ericsson (Konica Minolta Dimage 600)

 

Har Du en PT? Berätta gärna!

Kram Milla

 

 


Inlagt 2011-04-01 21:50 | Läst 4651 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Pt det vete fasen, jag bara hjälper till lite grann, det mesta klarar du elegant själv!

Kram Anders
Svar från Trullan 2011-04-02 08:40
Ibland behöver man lite positiva ord och det är Du bra på! :o)
Kram Milla
Hallå där,,,1.37


Jag hoppas ni tränade lite längre???
Svar från Trullan 2011-04-02 08:39
Jo, en timme. 30 minuter inne och 30 minuter ute.
/Milla
"Okey grabbar, nu slänger vi handväskan och går ut och kör. Haru starr på knapparna eller ? Du måste väl se när passen kommer? FAN, du ser ju ut som en ko i ansikte´ . Helt jävla tom. Käka puck!!! Ni ser ju ut som ett gäng blöta katter.Det är ingen som tycker synd om er. Ha'ru helium i grillerna? Stå upp!! Bjuder på tårta, det gör du hemma när du fyller år. Här jobbar du. Jobba jobba jobba jobba. JOBBA JOBBA JOBBA JOBBA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

Niklas Wikegård fd hockeytränare för Djurgården. Det kallar jag tränare :-)
Svar från Trullan 2011-04-02 08:41
Haha, ok det är så Anders skall säga eller? o)
/Milla