"Hjärtats tankar & funderingar"

Dags att höja dosen ytterligare...

 

Så var det dags att höja dosen på min medicin igen. Jag som trodde att jag kommit upp i den dos som jag skulle ha...

Igår träffade jag min läkare på Ankaret Carema Hjärnhälsan i Haninge för en uppföljning av min medicin. Efter att ha samtalat med henne i drygt tjugo minuter föreslog hon att jag skulle höja dosen ytterligare 5 ml, eftersom jag fortfarande kan känna ångest ibland. Jag som tycker att jag mått så bra den senaste tiden, tänk om jag kan må ännu bättre!!! :o)

Så idag och sju lördagar framåt skall jag öka min dos med 0,6 ml och kommer då att vara uppe i 15 ml om en månad. Sedan tar det ytterligare fyra till sex veckor innan man kan göra en utvärdering. Det kan tänkas att jag behöver öka dosen ytterligare något, vi får se :o)

Något som däremot oroar mig en aning är den extrema trötthet som medicinen ger. Självklart är jag hellre trött än har ångest, men jag vill ändå klargöra att det inte är någon "vanlig trötthet" jag talar om. Medicinen gör mig "omtöcknad" och väldigt yr och vissa gånger går det helt enkelt inte att hålla ögonon öppna. För Er som känner av "väderomslag" kan jag tala om att det är precis så det känns! Har faktiskt en sådan trötthet nu, i skrivande stund och har jättesvårt att koncentrera mig. Texten bara "flyter ihop" och jag har väldigt svårt att både koncentrera mig på vad jag skall skriva samt att hålla ögonon öppna. Jag vill bara gå och vila... Men jag måste städa och tvätta idag, samt fixa en "hörna" till min Fotobox (som för närvarande står på köksbordet) så jag får kämpa vidare ;o)

Kram Milla

 

 


Inlagt 2011-04-02 12:43 | Läst 1424 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Vad roligt att höra att det går så bra för dig! :)
Svar från Trullan 2011-04-02 14:42
Tack snälla Lina :o)
Hoppas allt är bra med Dig med!
Kram Milla