"Hjärtats tankar & funderingar"

Vit som ett lakan...

 

Jag begriper inte var all tid tar vägen... Ibland känns det som jag håller på att "gå in i väggen" fast jag är arbetslös... Kan man göra det?

Fast igår tog jag mig i alla fall tid till att ligga på köksgolvet och sola ett par timmar (passade dock på att göra en massa saker som stod på min "Måste göra-lista" samtidigt ;o)

Det var faktiskt första gången jag "hann" sola i år och det behövdes verkligen! Jag var (och är) vit som ett lakan!

Jag lade en termometer bredvid mig i solen och den gick upp till +40 grader på bara någon minut! Det var säkert ännu varmare, men min termometer gick bara till +40 grader ;o)

 

Temperaturen i Handen (eller rättare sagt köksgolvet ;o) den 28/4-2011

Foto: Camilla Thieme

 

 


Inlagt 2011-04-29 07:59 | Läst 4974 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
Sola på köksgolvet! Du är rolig du! Det har jag faktiskt aldrig hört någon göra förr ;p. Men det är ju ett alternativ förstås när man inte har balkong/altan åt rätt håll eller så :).
Själv har jag suttit ute flera timmar varje dag så jag har märkte både efter klocka o ringar o linne. Det är något jag verkligen tillåter mig att lata mig med, att sitta i solen. Jag går på solenergi, det är mitt livselixir o jag mår så bra när jag kan vara ute i det fina vädret oavsett om jag orkar göra något i trädgården eller jag bara sitter rakt upp o ner. Läsa är en bra sak, då är man inte helt onyttig ;) (fast det är väl en definitionsfråga förstås).
Ta dig ut o sitt på en bänk o sola så får du lite socialt liv också!
Ha en bra dag i solen! Kram Lena
Svar från Trullan 2011-04-29 17:57
Jag brukar sola på köksgolvet på förmiddagen och i hallen på eftermiddagen. Där solen är där är jag ;o) Anledningen till att jag solar inomhus är att jag vill bli brun på HELA kroppen och därför solar naken :o) Mitt balkongräcke är gjort av glas, så det är kanske inte så smart att ligga naken där ute... ;o) Hihi. Det sociala får jag av mina vänner, min man, min familj, på gymmet, på golfbanan, med mera :o)
Kram Milla
Hmm... Något fel med att vara vit som ett lakan? =)
Svar från Trullan 2011-04-29 17:47
Det är en smakfråga, själv tycker jag det är snyggt när man är brun :o)
/Milla
Fast det kan inte vara samma känsla att sola inomhus, naken eller ej ;). Haha... men det är min åsikt :)