"Hjärtats tankar & funderingar"

Fantastisk service...

DAG 3

En kväll på semestern åt vi middag på hotellets à la carte restaurang. Där möttes vi av en helt fantastisk personal och service! Aldrig förr har jag fått ett så vänligt bemötande på en restaurang och dessutom av precis alla som arbetade där. De var glada, trevliga och positiva samt skojade och passade upp på oss hela tiden (utan att  "störa" eller "vara påträngande" på något sätt). Min man och jag kände oss som kung och drottning.

Dessutom bjöd de på extra gott att både äta och dricka, sådant som vi inte hade beställt. De serverade olika sorters bröd, två sorters kryddsmör, ost, kex, salami samt en drink (som jag dessvärre var tvungen att lämna, eftersom jag är och alltid har varit absolutist).

Jag avslutade middagen med orden "I love you" till en av servitriserna. Hon svarade glatt och med båda tummarna i luften "We love You". Nöjda och belåtna, men framförallt proppmätta gick vi sedan upp till vårt hotellrum.

Kram Milla

Här är en bild på den lite udda inredda restaurangen med fantastisk service.Foto: Camilla Thieme

Inlagt 2011-12-19 23:56 | Läst 1395 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Läcker inredning! :) En sådan där rumsdelare skulle man ju ha... kan inte låta bli att tycka att det verkar vara lite meckigt att damma där dock... eller vattna blommorna, om de är levande... :)
En glad personal brukar väl indikera på en bra arbetsplats/arbetsklimat? Eller, har jag fel?
Kramar
Anna
Svar från Trullan 2011-12-22 12:57
Vet Du vad Anna, jag var själv tvungen att känna om blommorna
var äkta... Det var de inte tack och lov ;o) Damma måste de dock göra...
Kram Milla