"Hjärtats tankar & funderingar"

Håll tummarna!


Igår skickade jag in min ansökan om tillfällig sjukersättning till Försäkringskassan. Jag är så orolig för att de inte kommer att bevilja mig den. Alla vet ju hur svårt det är att få sjukersättning i dessa tider... Därför tänkte jag be Er om hjälp med att hålla tummarna för mig, kan Ni göra det? :o) Jag behöver verkligen all hjälp jag kan få!!!

Blev helt paff när jag bad min husläkare att skriva ett läkarintyg till mig och jag fick betala 939 kr för det!!! Inte klokt tycker jag, som om jag inte redan hade dåligt med pengar...

Ni som inte vet varför jag är sjuk och vill veta, kan läsa det i ett tidigare blogginlägg "Min Panikångest".

Kram Milla

Foto: Camilla Thieme



Inlagt 2010-03-31 17:38 | Läst 7801 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
en underbar bild. jag håller alla tummar jag har. /Margita
Svar från Trullan 2010-03-31 18:02
Hjärtligt tack Margita :o)
Mvh Milla
939:- för ett läkarintyg??? Hemska tider... Håller också tummarna och hoppas att du lyckas med Fk-monstret bättre än jag.
Bilden sätter igång min fantasi att spinna en liten saga om en liten älva som slänger ut fairy-dust för att önskningar ska slå in. :)
/Anna
Svar från Trullan 2010-03-31 18:31
Tack rara Anna för Din söta kommentar :o)
Din beskrivning påminner om denna bild:
http://www.fotosidan.se/gallery/viewpic.htm/1668028.htm
Själv tycker jag att man skulle kunna få läkarintyget på högkostnadskortet.
Ha det gott!
Mvh Milla
Du skojar. ska dom ha betalt för att skriva ett läkarintyg. Man blir paff helt enkelt.
Men jag håller så klart tummarna för dig min vän!
Svar från Trullan 2010-03-31 20:02
Japp, helt sinnesjukt!
Tack för att Du håller tummarna Pia vännen :o)
Kram Milla
Ja vad säger man, allt har blivit mycket sämre på bara ett par är. Jagandet efter alla som inte jobbar har gått till absurdum, det finns faktiskt dom som inte kan jobba på grund av olika orsaker. Vad är det för samhälle som håller på att skapas, gör livet tuffare för de som redan har det tufft. Håller alla tummar och tår som man bara kan och hoppas att du får ersättningen, jag vet hur pass dåligt du mår och det finns säkert fler som sitter i samma sits som du som också behöver all stöd och med all rätt behöver ersättning för att kunna klara sig. Man blir bara så jävla förbannad på etik och moral hos vissa människor idag så man vet inte om man skall skratta eller gråta, humanism är snart som bortblåst och det kommer bara göra samhället mer kallt än vad det är idag.
Varför betalar man skatt, jo för att man bland annat skall ha ett säkerhetsnät när man blir sjuk. om man sänker skatter så drabbas många delar av det, detta är en del av allt som blir sämre. Ingen vet vad som kan hända om en vecka, vem som helst kan behöva få hjälp. De enda personer som tjänar på att inte betala skatt är de som redan har pengar i sina gömmor, de kan leva oavsett om det händer nåt eller inte. Det som är skrämmande är att dem inte är tacksamma för oss vanliga dödliga som ställer upp och gör så att samhället fungerar genom ett bra arbete, finns många arbeten som gör att människor får problem med ryggar, axlar, leder mm. när dessa inte längre klarar av att arbeta så vänder man dem ryggen och tycker att det där är väl inget , fortsätt jobba. Tragiskt!!

Kämpa på Milla!:)

Kram
Svar från Trullan 2010-04-01 08:22
Jag kämpar, men det är inte lätt.
Inatt drömde jag att jag var döende :o(
Tack för Dina rader Anders!
Kram Milla