"Hjärtats tankar & funderingar"

Systemkamera förbjuden...

Idag var jag och min manBro Hof Slott GK och tittade på den sista och avslutande rundan av Nordea Masters 2011. Vi hade läst på nätet att det var förbjudet att ta med sig kamera, så vi fick snällt åka hemifrån tomhänta...

Trots att det kändes både tråkigt, men framför allt väldigt tomt att åka på ett sådant evenemang utan kamera, måste jag erkänna att det samtidigt var ganska avkopplande. Nu kunde jag njuta av en underbar dag på Bro Hof samt titta på bra golf (istället för att "jaga den perfekta bilden" :o)

Tyvärr är det ofta så att de gånger man inte har med sig kameran, det är som allt spektakulärt och oförutsett händer och man skulle ge nästan vad som helst för att ha kameran där... ;o)

Kan Du också känna en viss "lättnad" av att inte alltid ha med Dig kameran? I vilka situationer känner Du så i sådana fall så? Berätta gärna!

Kram Milla

Vi kunde dock inte låta bli att ta några foton med mobilkameran ;o)

Jag funderar om de färgar vattnet i vattenhindren på Bro Hof? För visst ser de väldigt turkost och "utomlands" ut. Någon som vet? 

Det kan vara väldigt tröttsamt att spela golf ;o) Här vilar Alex och Bubba på varsin golfbag i väntan på deras nästa utslag...

Vy över hål 18 och Bro Hofs Slott. Tänk att jag själv har spelat där...

Här har Ni vinnaren av Nordea Masters 2011, Alexander Noren. 2,2 miljoner kronor fick han i prispengar efter fyra dagars kanonspel.

Foto: Camilla & Marko Thieme

OBS! Mobiltelefon HTC Incredible S 

Även Robert Karlsson var med i tävlingen, här ser Ni honom slå ut på hål 2.

Till sist ett litet videoklipp med vinnaren Alex i hans segerintervju. Tyvärr går det inte att höra vad han säger på grund av den extremt hårda vinden.

Film: Marko Thieme

OBS! Mobiltelefon HTC Incredible S 

Inlagt 2011-07-25 00:03 | Läst 8603 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
Skulle vara på jobbet i sånnafall - alltså att bära omkring en på jobbet, men det känns avkopplande att veta att en kamera finns med i skåpet intill om så iaf :-) De platser jag inte får med mig en systemare till, så är ju helt klart en Canon G11/G12 överst på önskelistan!
Svar från Trullan 2011-07-27 22:12
Tack för Din kommentar Johan! :o)
Mvh Milla
I många fall kan det vara befriande att lämna kameran hemma. Fast lite beror det på om man kan släppa kameran även i tankarna och inte springa omkring och fundera på hur många fina bilder man har missat.

När jag var yngre och vandrade i fjällen under många år, så lämnade jag kameran hemma de sista åren. Istället för att flänga omkring och jaga motiv, så satt jag stilla och njöt av stämningen istället. Minnen som jag fortfarande har kvar idag. Däremot så vet jag inte var alla mina fjällbilder är.

I dag är jag mer aktiv med kameran än då, så det vet i tusan om jag hade kunnat åka till fjällen utan kamera. Jag tror det hade tagit mer emot än då.

/Gunnar
Svar från Trullan 2011-07-27 22:11
Det har Du alldeles rätt i Gunnar!
Jag har nog dock svårt för det (att släppa tankarna om kameran)...
Lika bra att alltid ha den med ;o)
/Milla