MITT INRE RUM...

"Hjärtats tankar & funderingar"

INGEN DATOR!!!

 

Så har det hänt IGEN! Datorn kraschade, denna gång kanske för alltid? Min man sitter i skrivande sund och försöker få igång den med Fabriksåterställning, men jag tror inte det kommer att fungera.

Jag har lånat min mans bärbara dator just nu, men skulle verkligen behöva en egen!!! Det är ju vid datorn som jag kan vara kreativ, det är ju där som jag redigerar bilder, skriver mail, viktiga brev till Försäkringskassan med mera. Jag tror ärligt talat inte att jag klarar mig utan en dator...

Jag har ju som bekant inte någon inkomst, så att köpa en ny dator är för tillfället en omöjlighet, tyvärr

På måndag åker min man till jobbet och är borta en vecka, så hör Ni inget från mig vet Ni varför :o( Kommer sakna Er...

Kram Milla

 

Ps. Har inte tillgång till några bilder på denna dator, så detta blir mitt första inlägg utan vare sig foto eller någon GIF-animation... :o( Ds.

 


 


Postat 2011-02-03 12:15 | Läst 1672 ggr. | Permalink | Kommentarer (5) | Kommentera

Facebook...

 

Jag har den senaste tiden fått flera vänförfrågningar på Facebook från medlemmar här på Fotosidan. Ni som frågat har säkert märkt att jag inte accepterat dessa. Jag vill här passa på att förklara varför...

För det första så gillar inte jag Facebook (gick endast med där för att kunna se foton på en väns nya hus och som bara gick att se på Facebook). Sedan bestämde jag mig för att bara acceptera vänförfrågningar från personer som jag träffat personligen (eller chattat med en längre tid på MSN).

Jag hoppas att Ni inte tar illa upp av detta och förstår varför jag agerar som jag gör. Det har absolut ingenting med Er som personer att göra och vem vet kanske blir vi riktiga vänner en vacker dag! Det hoppas i alla fall jag :o)

Kram Milla

 

 

 

 

 

Postat 2011-02-02 16:21 | Läst 2715 ggr. | Permalink | Kommentarer (8) | Kommentera

Sämre igen...

 

Idag hade jag tid till en kurator på Ankaret, Carema Hjärnhälsan i Haninge (då vi skulle diskutera olika stipendier jag kan söka). Tyvärr blev jag tvungen att avbokade den tiden. Inte på grund av ångest utan för att jag fått en fruktansvärd huvudvärk! Jag vet att det är en av biverkningarna från medicinen jag äter (Fontex) men är inte helt säker på att värken kommer från den? Jag har varit hängig en tid med lite feber, enorm trötthet samt känt mig yr och skakig. Så idag tänkte jag vara hemma och bara vila.

Har någon av Er som äter (eller har ätit medicin mot oro/ångest) fått samma symptom? Berätta gärna!

Kram Milla

 

 


Postat 2011-02-02 13:00 | Läst 1981 ggr. | Permalink | Kommentarer (6) | Kommentera

Smärtkliniken - Första besöket

 

Idag var jag på mitt första besök hos Capio Smärtkliniken S:t Görans Sjukhus.

Redan på morgonen när jag vaknade kände jag mig nervös och orolig, vilket jag tyckte var lite konstigt efter att ha mått så bra i flera dagar. Oron höll tyvärr i sig och bilresan till kliniken blev ganska jobbig (men långt ifrån så jobbig som bilresorna känts tidigare, innan jag började med medicin mot min ångest). Jag försökte sysselsätta mig med att fila naglarna under resan för att tänka på annat, men det gick väl sådär... ;o)

Min man och jag var nästan en timme för tidiga och satt därför kvar i bilen på parkeringen och väntade. Jag hade tid klockan tjugo över tio men vi gick in fem över, för att vara ute i god tid. När jag hade anmält mig i receptionen fick jag ett tjockt formulär med frågor angående mitt hälsotillstånd som jag skulle svara på. Tyvärr hann jag inte fylla i allt innan läkaren ropade upp mitt namn (men som tur var hade jag ju redan förberett mig hemma och gjort ett "eget svarsformulär").

Min man följde även med mig in till läkaren, dels för att vara ett "moraliskt stöd" för mig, men också för att han måste vara med när vi skulle bestämma tid för återbesök (jag behöver ju hans hjälp för att komma till Smärtkliniken).

Väl inne hos läkaren satte vi oss ned alla tre och så fick jag svara på en massa frågor samt berätta med mina egna ord om mina problem och vad jag önskar få hjälp med. Jag hade lite ångest i början, men efter ett tag släppte den nästan helt. Tycker jag fick med det mesta, men lämnade även mitt "svarsformulär" för säkerhets skull. Gissa om han blev imponerad över att jag var så väl förberedd och ambitiös ;o)

Innan vi lämnade kliniken fick jag fyra nya tider. En tid till en psykolog, en till en sjukgymnast och så två tider till samma läkare.

Så nu är det bara att hoppas på att jag kommer få hjälp med att bli fri från min smärta eller åtminstone få minskad smärta! Håll gärna tummarna :o)

Tack Marko för att Du följde med mig, Du vet hur mycket det betyder för mig :o)

Kram Milla

 

Tänk vad livet var lätt när man var liten...

Foto: Harrieth eller Hans Thieme

 


Postat 2011-02-01 22:46 | Läst 1843 ggr. | Permalink | Kommentarer (3) | Kommentera

Biverkning av min medicin? ;o)

 

Det stod ingenting om denna biverkning i bipacksedeln till Fontex...

Tycker Ni jag skall stämma medicintillverkarna? ;o) 



 Kommentera gärna bilden genom att klicka på den, TACK! :o)

Själva idén till bilden fick jag när jag var på Fotomässan i Älvsjö i november 2010.
Någon som känner igen fotografen som jag försöker efterlikna? Idén till titeln på detta inlägg fick jag av Pia Hansen-Svensson när jag läste hennes härliga kommentar. Tack Pia!


Här kan Ni se hur bilden eller jag menar biverkningen sakta växte fram ;o)

Foto: Camilla Thieme

 

Nu skall jag snart till smärtkliniken... Bloggar om hur det gick senare :o) 

Kram Milla

 


Postat 2011-02-01 07:17 | Läst 3180 ggr. | Permalink | Kommentarer (2) | Kommentera
Föregående 1 ... 8 9