MITT INRE RUM...

"Hjärtats tankar & funderingar"

Min första(?) missnöjda kund...

I förrgår fick jag (på omvägar) veta att en av mina kunder som jag fotograferat inte blev nöjd med bilderna jag tagit. Trots att jag själv är väldigt självkritisk och har extremt höga krav på mig själv och allt jag gör kändes det ändå lite konstigt att få så negativ kritik. Jag är absolut inte alltid nöjd med mina originalbilder, men jag skulle aldrig lämna ifrån mig något som jag inte själv godkänt (därav stundtals så många timmars efterarbete i datorn).

Jag blir dock lite fundersam på hur pass insatt den här personen är när det gäller foto och att gå till en "fotograf". Vederbörande undrade nämligen varför han inte fick med några negativ(!).

Jag hade dessutom informerat kunden att jag inte är någon "yrkesfotograf" och att jag har en väldigt liten hemma studio med begränsat utrymme och begränsad utrustning.

Det allra tråkigaste var att personen inte ville/vågade säga detta till mig personligen, utan beklagade sig hos sina släktingar. 

Självklart ville jag (efter detta "avslöjande") ta kontakt med kunden, men hade lovat släktingen att inte säga något. Så nu kan jag tyvärr aldrig gottgöra personen.

Är det så att kunden alltid har rätt?

 

Kram Milla

Postat 2013-04-02 11:49 | Läst 3481 ggr. | Permalink | Kommentarer (7) | Kommentera
Föregående 1 ... 3 4