"Hjärtats tankar & funderingar"

Kaloriräknare...

 

Jag försöker gå ned i vikt, men känner mig osäker (trots att jag är utbildad Kostrådgivare) på hur mycket kalorier de olika livsmedlen innehåller. Jag har letat på nätet för att försöka hitta en bra kaloriräknare, men tycker inte att de jag sett verkar så bra. Har Du något bra förslag och kan man lita på dessa räknare? Berätta gärna!

Kram Milla

Inlagt 2013-05-17 08:17 | Läst 1587 ggr. | Permalink

"Min personliga åsikt är att man inte behöver räkna kalorier. Ta bort så mycket kolhydrater som möjligt i stället och ät dig sedan riktigt mätt på annan mat. Då går du ner i vikt."


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Min personliga åsikt är att man inte behöver räkna kalorier. Ta bort så mycket kolhydrater som möjligt i stället och ät dig sedan riktigt mätt på annan mat. Då går du ner i vikt.
Svar från Trullan 2013-06-03 22:03
Kanske får testa detta...
Med vänlig hälsning Milla
Jag håller helt med Joakim... kör LCHF som jag tjatat om två miljoner gånger innan... då går du med största sannolikhet ner o är mätt o behöver inte tänka på en endaste kalori... bara kolhydrater. Mkt enkelt! Säger en som bantat med kaloriberäkning också...
Nu var det ju inte svar på din fråga dock. En sida som jag tycker är bra som jag använder till att beräkna kolhydratmängd i olika livsmedel är: http://www.fineli.fi/foodlist.php?lang=sv där finns många livsmedel med. Kram Lena
Svar från Trullan 2013-06-03 22:03
Tack för tipset Lena :o)
Kram Milla