"Hjärtats tankar & funderingar"

Mina bilder på BIO Cosmopolite :o)

Igår var jag och min man på en biograf här i Haninge, "BIO Cosmopolite" och såg filmen "Svensson Svensson i nöd och lust". Min vän Helena är god vän med kvinnan som äger biografen och har vid ett flertal tillfällen visat henne mina fotografier. Så när vi skulle köpa biljetter frågade hon mig om jag ville hänga upp lite tavlor utanför hennes biosalong (vid biljettkassan). Självklart svarade jag JA, det vore ju TOPPEN ROLIGT! 


Jag har mailat till henne och föreslagit några tavlor (tänkte börja med de tavlorna som redan är färdiga att hängas upp, nämligen de på "Picasso" som jag hade på underBARA BARN mässan för tre veckor sedan. Vi får se vad hon säger). Sedan, om hon vill kan jag hänga upp andra tavlor med helt andra motiv!

Tänkte även lämna några visitkort, ifall någon skulle vara intresserad av att höra av sig till mig.

Har Ni hängt upp tavlor någonstans? Är det något speciellt man bör tänka på? Berätta gärna!

Kram Milla


Inlagt 2011-10-30 20:40 | Läst 3485 ggr. | Permalink(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Men vad roligt!

Eva-Lena värnar om kulturen på många sätt. Även om det är till filmkonsten som hon vigt sitt liv genom att starta och sköta flera biografer i Sverige så älskar hon all konst. Det brukar ordnas kulturaftnar på hennes nuvarande biografer, både i Brandbergen och i Vaxholm där hon driver anrika Vaxholmsbion.
På hennes röda foajevägg kommer Dina tavlor att bli så fina. Ta med ett barnporträtt och kanske bröllopsfoto, så får Du säkert nya uppdrag.

Grattiskram från Helena
Svar från Trullan   2011-11-04 16:12
Jag börjar med tavlorna på Picasso, så får vi se vad det blir sedan ;o)
Tackkram från Milla ;o)
Vad roligt!!! :)
Och vilka fina visitkort du har. Jag behöver köpa nya visitkort nu eftersomjag flyttat, så har du några tips på hur de kan se ut får du görna söga till! ;)
Svar från Trullan   2011-11-04 16:10
Tack Lina :o)
Har Du hunnit beställa visitkort ännu?
Kram Milla
Coolt, det är ju super skojj att du får hänga tavlor där :)
Är det bion i brandbergen?. Måste nästan bege mig dit och kika då. När ska du hänga dom?
Svar från Trullan   2011-11-06 22:07