"Hjärtats tankar & funderingar"

VILKEN NATT!!!

 

Å, då menar jag inte i positiv bemärkelse, utan tvärtom!

I natt vaknade jag av att Pepsi hoppade upp och ner i sängen flera gånger och sprang ut i vardagsrummet, hallen och köket. Jag undrade förstås vad som försiggick och gick upp för att se efter. Då stod Pepsi och kräktes för fullt och det låg spyor "överallt" i lägenheten. Så det var bara att sätta igång att torka golven, tvätta mattor och överkast. Sedan när jag var färdig var det dags igen. Och så höll det på i en dryg timme. Jag tror min stackars hund spydde mellan 25-30 gånger!

 

Foto: Camilla Thieme OBS! Mobilkamera (HTC Incredible S)

 Trots att jag lidit av emetofobi (kräkfobi) i hela mitt liv skötte jag situationen exemplariskt. (Hade säkert varit annorlunda om det varit en människa som varit magsjuk)! Jag satt på golvet bredvid henne där hon låg inlindad i en filt i sin säng, pratade lugnt med henne och klappade henne sakta över ryggen. När hon dåsade till smög jag försiktigt upp i min säng för att försöka sova, men då blev hon orolig och kom efter. Så det var bara att sätta sig på golvet igen.

Efter sista gången som Pepsi kräktes drack hon en massa vatten och det fick hon (tack och lov) behålla resten av natten. På morgonen åt hon mat som vanligt och hon har varit ute och både kissat och bajsat. Nu ligger hon och sover och jag är så glad och tacksam att hon mår bra igen.

Kram Milla

 Det tar på krafterna att kräkas...

Du skulle bara veta vad jag var med om i natt... (Pepsi pratar med Max).Foto: Camilla Thieme 

Inlagt 2013-05-24 14:24 | Läst 3662 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Vilken pärs, tur att Pepsi blev bättre sen!!
Svar från Trullan 2013-05-24 22:29
Ja, verkligen!
Tack Ann-Sophie :o)
Med vänlig hälsning Milla
Vem är Max?
Svar från Trullan 2013-05-24 22:28
Hunden (mjukisdjuret) till höger i bilden längst ned.
Med vänlig hälsning Milla
efter att sett dina bilder behöver du inte vara nävös för brölopps fotot :)
Svar från Trullan 2013-05-26 14:15
Tack Ronny, men bröllopsfotograferingen gick inte
som jag hade hoppats :o( Skall blogga om det snart.
Med vänlig hälsning Milla